Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

Μια εκδήλωση-σταθμός με μηνύματα «εθνικής συμφιλίωσης» έγινε σήμερα στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, για την αναστύλωση της Γέφυρας Κοράκου, μνημείου πολιτιστικής κληρονομιάς στην Κοιλάδα του Αχελώου, με παρούσα σύσσωμη την πολιτική ηγεσία, την τοπική αυτοδιοίκηση την κοινωνία των πολιτών και τους ευρωβουλευτές Γιώργο Γραμματικάκη και Στέλιο Κούλογλου.

Χρηματοδότηση, ύψους 6,4 εκατ. ευρώ, από το επενδυτικό κεφάλαιο «Southbridge Europe Mezzanine SICAR» εξασφάλισε ο όμιλος ΕΛΓΕΚΑ, μέσω έκδοσης μετατρέψιμου-ανταλλάξιμου ομολογιακού δανείου που εξέδωσε νεοσύστατη θυγατρική εταιρεία της ΕΛΓΕΚΑ.

Tags:

Η επιβράδυνση της οικονομίας της Ευρωζώνης θα είναι πιο βαθιά και ευρεία από ό,τι αναμενόταν, δήλωσε το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μπενουά Κερέ. Παράλληλα ανέφερε ότι η ΕΚΤ συζητά τη χορήγηση νέων μακροπρόθεσμων δανείων στις τράπεζες.

Σε απολογία για κακουργηματικού βαθμού αδικήματα καλεί ο ανακριτής διαφθοράς 13 κατηγορούμενους, πρώην στελέχη και υπευθύνους της Αγροτικής Τράπεζας της περιόδου 2002-2005 καθώς και βασικούς μετόχους της πτωχευμένης εταιρίας SEX FORM, για υπόθεση μη εξασφαλισμένων δανειοδοτήσεων.

Το bigbusiness.gr σε συνεργασία με τον Γιώργο Κωτσιάκη* σας ενημερώνει καθημερινά για τη διακύμανση του ναυτιλιακού δείκτη BalticDry και τις τιμές όλων των ναυτιλιακών καυσίμων.

Την ακύρωση της συμφωνίας ανταλλαγής επιτοκίων (IRS) με το ελληνικό Δημόσιο, ονομαστικής αξίας 5,5 δισ. ευρώ και τρέχουσας αναπόσβεστης αξίας 4,038 δισ. ευρώ ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα, έναντι έκδοσης του Δημοσίου (ΟΕΔ). Οφέλη για Δημόσιο και Εθνική. To Δημόσιο επιτυγχάνει μείωση χρέους κατά 724 εκατ. ευρώ. Έσοδα 110 εκατ. ευρώ τα ετήσια επιτοκιακά έσοδα για την Εθνική.

H Attica Bank και η διοίκησή της δεν έχουν ζητήσει τις υπηρεσίες οιουδήποτε συμβούλου και δεν υπεισέρχονται σε σχέσεις που αφορούν τους λοιπούς ομολογιούχους ή μετόχους της εταιρείας, σημειώνει η τράπεζα με αφορμή δημοσιεύματα.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ