Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Η ΕΥΔΑΠ ΑΕ ανακοινώνει, σύμφωνα με την παρ. 4.1.3.4. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 18ης Ιουνίου 2018, αποφάσισε την διανομή μερίσματος για τη χρήση 2017 ποσού 0,20 ευρώ ανά μετοχή μεικτό, που αποτελεί περίπου το 50% των κερδών του 2017.

Tags:

Στην Αθήνα βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος της Alibaba Group, Mάικλ Έβανς, ο οποίος συζήτησε με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και παρουσίασε τις δραστηριότητες του κινεζικού κολοσσού και τα μελλοντικά σχέδια ανάπτυξής του.

Tags:

Το αίτημα της «Nissos Holdings (CY) LTD» (ο «προτείνων») για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς του συνόλου των κοινών μετοχών της εταιρείας «Κορρές» που δεν κατέχει ο προτείνων, ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Με αφορμή την έναρξη υλοποίησης της δράσης «Superfast Broadband», πραγματοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ύστερα από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα Βασίλη Μαγκλάρα, συνάντηση με τους επικεφαλής των τηλεπικοινωνιακών παρόχων Μιχάλη Τσαμάζ, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ, Χάρη Μπρουμίδη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Vodafone, και Νάσο Ζαρκαλή, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της WIND.

Το bigbusiness.gr σε συνεργασία με τον Γιώργο Κωτσιάκη* σας ενημερώνει καθημερινά για τη διακύμανση του ναυτιλιακού δείκτη BalticDry και τις τιμές όλων των ναυτιλιακών καυσίμων.

(upd 17.45) Πέντε είναι οι οριστικοι προεπιλεγέντες για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας, γενικού περιεχομένου, ενώ, υπό προϋποθέσεις, άδεια μπορεί να χορηγηθεί και στην Ελληνική Τηλεοπτική, συμφερόντων Φ. Βρυώνη.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Enterprise Greece διοργανώνουν το Greek Investment Roadshow in the USA από 19 έως 22 Ιουνίου 2018.

Σε στρατηγική συνεργασία με τη NOBACCO προχωρά η British American Tobacco Hellas φέρνοντας στην ελληνική αγορά τα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά τσιγάρα του Ομίλου Vype, σύμφωνα με σχεική ανακοίνωση.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ