Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018

Η Folli Follie παρέχει στην αγορά την ακόλουθη πρόσθετη ενημέρωση σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις και ανακοινώσεις για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση εκτιμάται ότι η A&M θα ολοκληρώσει το έργο της προς το τέλος Αυγούστου 2018 και η ΕΥ θα ολοκληρώσει το δικό της έργο κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου μετά την λήψη της αξιολόγησης της A&M.

Tags:

Πλήρως δικαιωμένοι αισθάνονται στη Nova έπειτα και από τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κατάληξη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των 7 ΠΑΕ στην ΕΡΤ.

Tags:

Το bigbusiness.gr σε συνεργασία με τον Γιώργο Κωτσιάκη* σας ενημερώνει καθημερινά για τη διακύμανση του ναυτιλιακού δείκτη BalticDry και τις τιμές όλων των ναυτιλιακών καυσίμων.

Με κοινή απόφαση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελου Αποστόλου, αναβαθμίζεται το πλαίσιο λειτουργίας των οινοτουριστικών επιχειρήσεων. Θεσπίζεται νέο σήμα επισκέψιμου οινοποιείου. Ποια δικαιολογητικά απαιτούνται για τη χορήγηση του σήματος.

Με απόφασή του, το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε με προσυμβατικό έλεγχο την προμήθεια 135 ψηφιακών πομπών της ΕΡΤ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Επισημαίνει επίσης πως ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας καθίσταται ανεξάρτητος από την Digea, ολοκληρώνοντας το δικό του δίκτυο ψηφιακών πομπών και εξοικονομώντας 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως.

Το bigbusiness.gr σε συνεργασία με τον Γιώργο Κωτσιάκη* σας ενημερώνει καθημερινά για τη διακύμανση του ναυτιλιακού δείκτη BalticDry και τις τιμές όλων των ναυτιλιακών καυσίμων.

Εξήντα πέντε εταιρείες έχουν συσταθεί στις 22 πρώτες ημέρες λειτουργίας της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Μίας Στάσης. Ιδρύθηκε εταιρεία ακόμα και σε 18 λεπτά!

Την πτωτική τους πορεία συνέχισαν και κατά το 2ο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης οι πωλήσεις των tablets, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εταιρεία ερευνών IDC. Κατά 13,5% περιορίστηκαν οι πωλήσεις τους στη διεθνή αγορά, φθίνοντας στα 33 εκατ. τεμάχια. Στην κορυφή των πωλήσεων παραμένει η Apple, ακολουθούν Samsung και Huawei.

Tags:

Με επιτυχία -μετά από αναβολή μιας μέρας λόγω μιας τεχνικής ανωμαλίας- εκτοξεύθηκε το Parker Solar Probe της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA), ο νέος υψηλής τεχνολογίας δορυφόρος, που έχει μέγεθος μικρού αυτοκινήτου και θα τεθεί σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο, προκειμένου να τον μελετήσει από την πιο κοντινή απόσταση μέχρι σήμερα.

Tags:

Σε μια καθ’ όλα υγιή αγορά, με δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης, εξελίσσεται ο κλάδος της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Οι παγκόσμιες δαπάνες, που σχετίζονται με το οικοσύστημα του 3D printing, βαίνουν αυξανόμενες, τάση που αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Θα φτάσουν τα 23 δισ. το 2022.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ