Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Το bigbusiness.gr σε συνεργασία με τον Γιώργο Κωτσιάκη* σας ενημερώνει καθημερινά για τη διακύμανση του ναυτιλιακού δείκτη BalticDry και τις τιμές όλων των ναυτιλιακών καυσίμων.

Ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia, ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος εστίασης, συνέχισε και το 2018 τη δυναμική του πορεία επενδύοντας σε 3 στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξης, που αφορούν στη διεύρυνση της διεθνούς του παρουσίας, την έμφαση στις αγορές τουριστικού ενδιαφέροντος και τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου του με νέες δραστηριότητες και νέα σήματα.

Την εισαγωγή των μετοχών της Interlife Α.Α.Ε.Γ.Α στο Χρηματιστήριο Αθηνών, παράλληλα με τη διαπραγμάτευσή τους σε εκείνο της Κύπρου, ενέκριναν ομόφωνα οι μέτοχοι της εταιρείας, στη διάρκεια έκτακτης γενικής συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε χτες, στην έδρα της ασφαλιστικής, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης,

Δύο σημαντικές διακρίσεις, με τις οποίες αναγνωρίζεται η συνεπής πολιτική και η δέσμευσή της σε θέματα αειφόρου ανάπτυξης και υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, απέσπασε η Eurobank στο πλαίσιο του θεσμού Bravo Sustainability Awards 2018.

Tags:

Ένα “έξυπνο” ξενοδοχείο άνοιξε σήμερα ο κινεζικός κολοσσός του διαδικτύου Alibaba, όπου με τη βοήθεια ρομπότ και της τεχνητής νοημοσύνης (AI) έχουν αυτοματοποιηθεί μια σειρά από διαδικασίες όπως το τσεκ-ιν, ο έλεγχος των φώτων και η υπηρεσία δωματίου.

Tags:

Καθαρά κέρδη ύψους 316 εκατ. ευρώ κατέγραψαν το 2017 οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις στη χώρα, σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος.

Η νέα επικοινωνία της Τράπεζας Πειραιώς είναι από την Ogilvy και έχει άρωμα αποταμίευσης, γεύση φρεσκάδας και εκλεκτό χαρμάνι κόκκων καφέ και φαντασίας.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ