Νέος πρόεδρος διοίκησης του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), εξελέγη ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος. Μονόδρομο χαρακτήρισε την αύξηση και βελτίωση της παραγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και την εξαγωγή τους σε όλο τον κόσμο, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος.

Μέχρι τον Μάιο του 2020 θα διαρκέσει η θητεία της νέας διοίκησης του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), με πρόεδρο τον Γιώργο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος εξελέγη ομόφωνα ως επικεφαλής του Συνδέσμου, στη χθεσινή πρώτη συνεδρίαση, στη διάρκεια της οποίας και συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο.

Η νέα Διοικητική Επιτροπή του ΣΕΒΕ έχει ως εξής:

Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος της ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ "OLYMP", εκτελεστικός αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Χασάπης της ΑΝΤΙΣΕΛ-ΑΦΟΙ Α. ΣΕΛΙΔΗ ΑΕ, Β' αντιπρόεδρος ο Κυριάκος Λουφάκης της ΛΟΥΦΑΚΗΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΒΕΕ, γενικός γραμματέας ο Γεδεών Βούλης της ΒΟΥΛΗΣ ΓΕΔΕΩΝ & ΣΙΑ ΟΕ, οικονομικός επόπτης ο Συμεών Διαμαντίδης της ΔΙΟΠΑΣ ΑΕ και έφορος ο Πάρις Κοκορότσικος της ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΕ.

Μέλη ορίστηκαν οι Θωμάς Βασσάρας της GREEKEXPORTS-VASSARAS EXPORTS SERVICES, Αλέξανδρος Δούφος της LOGISMOS-ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕ και Κωνσταντίνος Παλατιανάς της PALAPLAST AE.

Μεταξύ άλλων, ο νέος πρόεδρος του ΣΕΒΕ δήλωσε πως είναι μονόδρομος για την ελληνική οικονομία η αύξηση και η βελτίωση της παραγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και η εξαγωγή τους σε όλο τον κόσμο και σημείωσε: «Οι Έλληνες εξαγωγείς θα βρίσκονται και τα επόμενα χρόνια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη μας με ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που θα ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές αγορές. Ο ΣΕΒΕ θα συνεχίσει να είναι στην πρωτοπορία των ελληνικών εξαγωγών με τους εξαγωγείς μας στην πρώτη γραμμή ανόρθωσης της ελληνικής οικονομίας».

Στη χθεσινή συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΒΕ ορίστηκαν και τα επίτιμα μέλη.