Διάλογο με υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη θα έχουν επιχειρηματίες στο δείπνο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «τη βούλησή του να συνεισφέρει σε έναν παραγωγικό και δημιουργικό διάλογο μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών και των εκπροσώπων της πραγματικής οικονομίας, δηλώνει για άλλη μια χρονιά το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο δείπνο που διοργανώνει στο πλαίσιο της ΔΕΘ».

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, δίνοντας τη δυνατότητα στους εκπροσώπους της επίχειρηματικότητας να συνομιλήσουν με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα και άλλα στελέχη της κυβέρνησης, που θα συμμετάσχουν στην ενότητα των ερωτο-απαντήσεων, την οποία το επιμελητήριο έχει εντάξει τα τελευταία δύο χρόνια στο δείπνο αυτό.

Η ενότητα της ανοιχτής συζήτησης θα ακολουθήσει την επίσημη ομιλία του υπουργού και σε αυτήν θα συμμετάσχουν ο γενικός γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, Λόης Λαμπριανίδης, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτης Κορκολής και η ειδική γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΑ, Ευγενία Φωτονιάτα.

Φέτος, μάλιστα, θα χρησιμοποιηθεί και μία οnline εφαρμογή σφυγμομέτρησης, η οποία θα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να κατευθύνουν τη συζήτηση στα ζητήματα που τους αφορούν.