Σε εμπορική συμφωνία με την εταιρεία ΕΤΒΑ Βιομηχανικές Περιοχές προχώρησε η Vodafone Ελλάδας με αντικείμενο την αξιοποίηση, εκμετάλλευση, διαχείριση, αναβάθμιση και συντήρηση των δικτύων οπτικών ινών σε πέντε βιομηχανικές περιοχές του δικτύου της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η συγκεκριμένη συμφωνία θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες στις βιομηχανικές περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, των Ιωαννίνων, της Κομοτηνής, καθώς και του Βιομηχανικού Πάρκου Καστοριάς να απολαμβάνουν τις σύγχρονες λύσεις ηλεκτρονικών επικοινωνιών σε ανταγωνιστικές τιμές. Στις υπηρεσίες αυτές της Vodafone συγκαταλέγονται: υπηρεσίες Business Internet, διασύνδεσης, IPVPN, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και cloud οι οποίες θα διευκολύνουν τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις να υποστηρίξουν αποτελεσματικότερα τις λειτουργίες τους, αλλά και να ανταγωνιστούν με ίσους όρους στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Η Κάτια Σταθάκη, Εμπορική Διευθύντρια εταιρικών πελατών της Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «H συνεργασία της Vodafone με την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.είναι ιδιαίτερα επωφελής για τις επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες στις ΒΙ.ΠΕ. Η Vodafone θα προχωρήσει σε αξιοποίηση και αναβάθμιση των δικτύων, ενώ συγχρόνως θα προσφέρει στις εγκατεστημένες επιχειρήσεις την δυνατότητα να απολαμβάνουν τις προηγμένες υπηρεσίες της σε ανταγωνιστικές τιμές, όντας ένας αξιόπιστος συνεργάτης τους. Με αυτό τον τρόπο οι επιχειρήσεις των περιοχών αυτών θα μπορέσουν να ενισχύσουν τη θέση τους στο ανταγωνιστικό περιβάλλον όπου δραστηριοποιούνται».