H Skyscanner, η κορυφαία μηχανή αναζήτησης ταξιδίων, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Star Alliance, τη μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία στον κόσμο.

Η συνεργασία των δυο ηγετικών εταιριών στόχο έχει να κάνει τη ζωή εκατομμυρίων ταξιδιωτών ακόμα πιο εύκολη και πρακτική!

Από σήμερα οι επισκέπτες του ιστότοπου της Star Alliance θα μπορούν να αναζητούν πτήσεις και να ερευνούν την τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων κάνοντας απευθείας κράτηση σε οποιεσδήποτε από τις 28 αεροπορικές εταιρίες μέλη του ομίλου της Star Alliance.

Η Star Alliance χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή και πολυβραβευμένη τεχνολογία της Skyscanner, συνδέεται μέσω link απευθείας με τον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρίας -μέλος του ομίλου/συμμαχίας για την αγορά του αεροπορικού εισιτηρίου και άλλων χρήσιμων εφαρμογών.

Ο Hugh Aitken, Senior Director Strategic Partnerhsips της Skyscanner εξηγεί: «Oι ταξιδιώτες είναι η καρδιά όλων όσων κάνουμε στη Skyscanner! Μέσω της εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας και των εφαρμογών μας, προσπαθούμε πάντα να κάνουμε την αναζήτηση πτήσεων απλή κι εύκολη. Αυτή η νέα δυνατότητα που δίνεται τώρα στους ταξιδιώτες με τη συνεργασία μας με τη Star Alliance είναι ένα παράδειγμα του πώς θα εργαστούμε συνεργατικά για να φέρουμε ακόμα μεγαλύτερη αξία στους χρήστες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για οποιοδήποτε ταξίδι».

H Star Alliance περιλαμβάνει πολλές κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο συμπεριλαμβανομένων της Aegean Airlines, Lufhansa, SWISS, Brussels Airlines, United, Air Canada.

«Ξεκινώντας αυτή τη συνεργασία με την αναζήτηση τιμών και πτήσεων σε συνεργασία με τη Skyscanner, ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη που είχαν εκφράσει οι ταξιδιώτες μας προσφέροντας μια υπηρεσία που επιτρέπει στους συχνούς επιβάτες των αεροπορικών εταιριών μέλη του ομίλου μας, να κλείσουν εύκολα το εισιτήριό τους και να επωφεληθούν των ειδικών προνομίων της Star Alliance» δήλωσε ο Jeremy Drury, Director Digital & E-ServicesStar της Alliance.

«Όλα όσα είναι διαθέσιμα στους ιστότοπους των αεροπορικών εταιριών- μέλη του ομίλου μας είναι πλέον στη διάθεση των ταξιδιωτών μας μέσα από την πλατφόρμα της Skyscanner» τόνισε ο Drury και πρόσθεσε «Aνυπομονούμε να εξερευνήσουμε περαιτέρω δυνατότητες συνεργασίας με τη Skyscanner!».

H Skyscanner ως ένα διεθνές ταξιδιωτικό brand, παραμένει πιστή στο να βοηθά τις εταιρίες ταξιδίων να διευρύνουν το δίκτυο και τις αγορές τους, κι εργάζεται στο πλευρό των συνεργατών της, ώστε να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές ταξιδιωτικές εμπειρίες στους χρήστες της.