Για μια ακόμη χρονιά ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η διεθνής έκθεση Biofach (Nuremberg Messe 13-16/02/2019), η οποία είναι η μεγαλύτερη του είδους της για τον κλάδο των Οργανικών προϊόντων.Η συμμετοχή της Promo Solution, αισθητά αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι τα ελληνικά οργανικά προϊόντα έχουν πλέον το δικό τους κοινό στις αγορές του εξωτερικού και διεκδικούν επάξια τη θέση τους στα διεθνή ράφια.

Η Διεθνής Έκθεση Biofach πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Νυρεμβέργη και αποτελεί το σταθερό σημείο συνάντησης των σημαντικότερων παραγωγών οργανικών προϊόντων με τους σημαντικότερους εισαγωγείς και λιανεμπόρους παγκοσμίως. Οι εκθέτες που δηλώνουν το παρόν στην έκθεση αγγίζουν τους 3.000 εκθέτες, ενώ και οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπερνούν τους 50.000 προερχόμενοι από 130 και πλεόν χώρες. Παράλληλα η σημασία της έκθεσης για την παγκόσμια αγορά, γίνεται περισσότερο εμφανής από τα προϊόντα που παρουσιάζονται, μέσα από τα οποία αντανακλώνται οι καταναλωτικές τάσεις που αναμένεται να επικρατήσουν τα επόμενα χρόνια.

Η ελληνική συλλογική συμμετοχή η οποία τελούσε υπό την οργανωτική αιγίδα της Promo Solution αντιπροσώπευσε επάξια τη χώρα μας, με εταιρείες όπως η Medbest SA, η Cretamel SA, η Euphoria Secrets, η Vassilitsa Organic Dairy Products και η Hermes-Dimarakis SA να κοσμούν με την παρουσία τους τον εκθεσιακό χώρο και να αφήνουν θετικότατες εντυπώσεις στην πλειοψηφία των επισκεπτών.

Tα περίπτερα των ελληνικών εταιρειών από την πρώτη στιγμή προσέλκυσαν το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού εμπορικών, και όχι μόνο, επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχουσες εταιρείες, μέσα από την παρουσία τους στην έκθεση, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τους υπάρχοντες πελάτες τους, αλλά και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε νέους στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών τους. Εξέφρασαν μάλιστα την ικανοποίησή τους, τόσο για την αρτιότητα της συμμετοχής τους, όσο και για τις εμπορικές και επιχειρηματικές επαφές που πραγματοποίησαν.

Η Promo Solution άλλωστε τις τελευταίες δυο δεκαετίες στέκεται αρωγός στις εξαγωγικές προσπάθειες ελληνικών εταιρειών, οργανώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συμμετοχή τους στις κορυφαίες εκθέσεις του εξωτερικού

Μάλιστα οι προσπάθειες της Promo Solution, με σκοπό την ενίσχυση των εξαγωγών και την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας θα συνεχιστούν, στις παρακάτω εκθέσεις: Food Expo (16-18/03/2019), IFE London (17-20/03/2019), Sial Canada (30/04-02/05/2019), PLMA Amsterdam (21-22/05/2019), Iran Agrofood (18-21/06/2018), Anuga (05-09/10/2018), Yummex Middle East (30/11 – 01/12/2018), Anufood China (11/2019) κ.α.