Το Public, ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο την παρουσία του στο online περιβάλλον παρουσιάζοντας το νέο, σύγχρονο και πολύχρωμο corporate site του.

 

Η νέα εταιρική ιστοσελίδα διακρίνεται για τον μοντέρνο σχεδιασμό, την αναβαθμισμένη αισθητική, την εύκολη πλοήγηση και το πλούσιο περιεχόμενο της αναδεικνύοντας το όραμα, τις αξίες και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση της εταιρείας, η οποία σταθερά από το 2005 καινοτομεί με στόχο την ικανοποίηση των πελατών και των ανθρώπων της.

Η εταιρεία

Στο νέο Public corporate site, ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τις αξίες, το όραμα, την ιστορία και τις διακρίσεις της εταιρίας, καθώς επίσης να ανακαλύψει μέσα από εντυπωσιακά αριθμητικά στοιχεία πώς τα 55 καταστήματα Public και το public.gr έχουν αναδειχθεί σε κυρίαρχους προορισμούς για προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Καριέρα

Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στο νέο section Καριέρα, όπου ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για τη φιλοσοφία εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης προσωπικού του Public, να βρει βοηθητικές οδηγίες για συνεντεύξεις και σύνταξη CV αλλά και να υποβάλει το βιογραφικό του, κάνοντας το πρώτο βήμα σε μια καριέρα με πολλές προοπτικές στον χώρο του retail.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Επιπλέον, στο corporate.public.gr βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας που το Public υλοποιεί με συνέχεια και συνέπεια από την ίδρυση του: από τις επιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται λειτουργώντας ως μοχλός οικονομικής ανάπτυξης, μέχρι την πληθώρα των δράσεων που δημιουργεί καθημερινά για τους εργαζομένους του.

Εταιρικά νέα

Στη νέα εταιρική ιστοσελίδα βρίσκονται επίσης: όλες οι ανακοινώσεις της εταιρίας καθώς και πλούσιο περιεχόμενο όπως φωτογραφίες και βίντεο ώστε ο επισκέπτης να συντονιστεί εύκολα και γρήγορα στον παλμό των εξελίξεων του πιο συναρπαστικού κόσμου ψυχαγωγίας και τεχνολογίας.