Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, θα απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στην σημερινή γενική συνέλευση του ΣΕΒ, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,  Προκόπης Παυλόπουλος.

Ιδιαίτερη σημασία αποκτούν οι πολιτικές  - φανερές ή καλυπτόμενες - θέσεις που διατυπώσει ο ΣΕΒ, για το σήμερα, αλλά και το αύριο της οικονομίας και του επιχειρείν στην Ελλάδα. Λέτε να μην τους αρέσουν οι θέσεις του Μητσοτάκη και της ΝΔ για τα εργασιακά, τους μισθούς και τη φορολογία; Ήδη, μέλη του Δ.Σ. έχουν εκδηλωθεί με ένθερμα λόγια - αλίμονό (μας)...

Κεντρικός ομιλητής στην απογευματινή εκδήλωση θα είναι ο πρόεδρος της BUSINESSEUROPE κ. Pierre Gattaz, ενώ στην πρωινή συνεδρίαση θα μιλήσει στα μέλη του ΣΕΒ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η απογευματινή εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την συζήτηση, με θέμα: «Να φέρουμε το αύριο σήμερα. Για την Ελλάδα των άξιων και των αξιών», στην οποία θα συμμετέχουν οι Θεόδωρος Φέσσας, πρόεδρος ΣΕΒ, Θεοδόσης Π. Τάσιος, πμότιμος Καθηγητής ΕΜΠ και Μαρία Κοκάλα, τελειόφοιτος Λυκείου, υπότροφος του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.