Η Space Arab Levant Technologies Company (LLC), εταιρεία του ομίλου Space Hellas, έλαβε τηλεπικοινωνιακή άδεια παροχής υπηρεσιών από την Ρυθμιστική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών της Ιορδανίας – (Jordan Telecommunications Regulatory Commission (TRC).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Jordan TRC απένειμε την άδεια στην Space Arab Levant Technologies Company (LLC), για την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών κλάσης “Full array of data related telecom services”, μέσω του τηλεπικοινωνιακού κόμβου της στην Ιορδανία.

Ο κόμβος της Space Hellas δίνει τη δυνατότητα παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και διασύνδεσης με τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της ευρύτερης περιοχής, ενώνοντας την Ιορδανία με την Ευρώπη και τους κόμβους της Space Hellas στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα, τη Σερβία και τη Φρανκφούρτη, όπου υπάρχει διασύνδεση με τους μεγαλύτερους Cloud Providers όπως Microsoft, Oracle, Google και Amazon.

Ο όμιλος εταιρειών Space Hellas, στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων του στο εξωτερικό, εδραιώνει την παρουσία του στη Μέση Ανατολή με την απόκτηση της τηλεπικοινωνιακής άδειας και την εγκατάσταση κόμβου διασύνδεσης και μεταφοράς δεδομένων, στο Αμμάν της Ιορδανίας. Η Space Arab Levant Technologies Company LLC είναι πλέον έτοιμη να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες διασύνδεσης, εγγυημένου bandwidth και αυστηρού SLA (Service Level Agreement), χρησιμοποιώντας όλους τους διαθέσιμους τοπικούς και διεθνείς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.