Στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του Internet Of Things (IoT) εισέρχεται ο όμιλος εταιρειών AUDIO VISUAL, μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της θυγατρικής της Globalsat με την Vodafone Innovus.

Η Globalsat είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες - διανομείς προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και πληροφορικής, ειδών σπιτιού και μικροσυσκευών, εικόνας και ήχου, ειδών και εργαλείων κήπου και παιχνιδιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Vodafone Innovus, 100% θυγατρική εταιρεία της Vodafone Ελλάδας, είναι ένας πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων ΙοΤ, που με σταθερή προσήλωση στην καινοτομία μέσω της ανάπτυξης προηγμένων λύσεων, αναγνωρίζεται ευρύτερα από πολλούς αναλυτές της αγοράς ως σημαντικός εταίρος του Vodafone Global IoT, προσφέροντας λύσεις ΙοΤ και NB-IoT για πελάτες σε παγκόσμια κλίμακα.

Οι λύσεις αυτές περιλαμβάνουν «έξυπνες» IoT συσκευές, παγκόσμια συνδεσιμότητα, ασφαλή IoT υποδομή, πλούσια Web/mobile UI και ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης και τεχνικής υποστήριξης. Η IoT πλατφόρμα της Vodafone Innovus έχει σχεδιαστεί με τεχνολογίες αιχμής εξ΄ ολοκλήρου από την ίδια την εταιρεία και φιλοξενείται σε ένα ασφαλές Data center.