Για 6η φορά η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. βραβεύτηκε ως μία από τις δέκα επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε το Great Place to Work® Institute Hellas. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη θέση κατάταξης είναι η υψηλότερη στην οποία έχει βρεθεί η εταιρεία μέχρι σήμερα.

Η εταιρεία βρίσκεται, για ακόμη μία χρονιά, στη δεκάδα των «μεγάλων» εταιρειών (με περισσότερους από 250 εργαζόμενους) με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας, αποδεικνύοντας ότι οι ομάδες κάνουν τη διαφορά!

Εδώ και 45 χρόνια η ΚΑΥΚΑΣ τιμά και στηρίζει έμπρακτα τους εργαζομένους της, και εκείνοι της το ανταποδίδουν με αφοσίωση και ενθουσιασμό, αφού η συγκεκριμένη διάκριση προέκυψε βάσει της δικής τους ψηφοφορίας.

Η διάκριση αυτή, ειδικά σε τόσο δύσκολες εποχές όπως αυτή που διανύουμε, έρχεται ως επιστέγασμα της δέσμευσης της ΚΑΥΚΑΣ προς τους εργαζομένους της για ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο κυριαρχούν ο σεβασμός, το ήθος, η ομαδικότητα, η ανοιχτή επικοινωνία καθώς και το πάθος για συνεχή βελτίωση.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω, η εταιρεία επενδύει στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των εργαζομένων της, παρέχοντάς τους εσωτερικά σύγχρονες εκπαιδευτικές δραστηριότητες μέσω του Kafkas Institute of Training & Development, καθώς και εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις στον εκάστοτε τομέα δράσης τους από διακεκριμένους φορείς εκπαίδευσης. Παράλληλα, η ΚΑΥΚΑΣ μέσω του θεσμού των «Extra Mile Champion» αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις προσπάθειες των εργαζομένων της να φέρουν προστιθέμενη αξία στο σύνολο της, επενδύει στα ταλέντα της μέσω του προγράμματος HiPos (High Potentials), επιδοτεί μεταπτυχιακές σπουδές εργαζομένων  με προοπτικές εξέλιξης και μοιράζεται τις γνώσεις των παλαιότερων στελεχών της σε όλα τα νεότερα στελέχη μέσω του προγράμματος Mentoring, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά.