H LEROY MERLIN, συνεχίζοντας την έμπρακτη υποστήριξή της στο σύστημα υγείας σε μία συγκυρία που είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ, προχώρησε σε δύο σημαντικές δωρεές.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ολοκλήρωσε δωρεά ενίσχυσης του Γενικού Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών (Γ.Ν.Α. Λαϊκό) με παροχή τεχνικού εξοπλισμού για την πλήρη ανακαίνιση επιλεγμένων εγκαταστάσεων καθώς και δωρεά υλικών ανανέωσης των κτιριακών υποδομών της Γ΄ Χειρουργικής Κλινικής Α.Π.Θ. του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Με τον νέο αυτό εξοπλισμό, τα νοσοκομεία θωρακίζονται και εκσυγχρονίζονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, μεταφέροντας έτσι το αίσθημα της ασφάλειας στις δύσκολές εποχές που βιώνει η χώρα μας. Οι συγκεκριμένες ενέργειες αποτελούν μέρος ενός συνολικού προγράμματος δωρεών σε νοσοκομεία της χώρας που ανακοίνωσε πρόσφατα η LEROY MERLIN με στόχο την υποστήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η εταιρεία, για όσο διάστημα χρειαστεί και επιβάλλουν οι συνθήκες, θα συνδράμει σε επιπλέον ανάγκες στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες του τομέα Υγείας. Η Brand Communication Business Leader της LEROY MERLIN Ελλάδας Άσπα Νικολοπούλου δήλωσε: “H έμπρακτη στήριξη του συστήματος υγείας είναι βασική προτεραιότητα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της LEROY MERLIN στην Ελλάδα. Ζούμε σε μία εποχή που οι μονάδες υγείας της χώρας μας δοκιμάζονται σκληρά και χρειάζονται την υποστήριξη όλων μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά τους με όλες μας τις δυνάμεις. Αυτό είναι το δικό μας «ευχαριστώ» για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν».

Οι διοικητικοί εκπρόσωποι των νοσοκομείων ανέφεραν: Γενικό Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών (Γ.Ν.Α. Λαϊκό) “Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι έχουμε κοντά μας επιχειρήσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο παράγοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρωπιά που τόσο έχουμε ανάγκη.” Γ΄ Χειρουργική Κλινική Α.Π.Θ. του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ “Για όλους εμάς που η κλινική αποτελεί δεύτερο «σπίτι», η νέα της εικόνα, όπως αυτή διαμορφώθηκε με τα έργα που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες χάρη στη συνδρομή και τη δωρεά της εταιρίας σας, αποτελεί πια την ολοκλήρωση ενός ονείρου και την επίτευξη ενός μακρόπνοου σχεδίου.”