Με πλήθος κόσμου και πολλές παρουσίες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Δημήτρη Τσιλιφώνη, «Do It Yourself», στον κινηματογράφο Odeon Όπερα, η οποία αποτελεί άλλη μία συμπαραγωγή της Nova.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν ο σκηνοθέτης Δημήτρης Τσιλιφώνης και συντελεστές της ταινίας, όπως: ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, η Μυρτώ Αλικάκη, ο Αργύρης Ξάφης, ο Θέμης Πάνου, ο Χρήστος Χριστοδούλου, ο Στέφανος Μουαγκέ, ο Σαμουήλ Ακίνολα κ.ά.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός μικροαπατεώνα, ο οποίος συμφωνεί να πρωταγωνιστήσει σε ένα viral βίντεο, που έχει σκοπό να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα ενός παράνομου επιχειρηματία. Όταν συνειδητοποιεί ότι οι συνεργοί του πρόκειται να τον σκοτώσουν, έχει μερικές μόνο ώρες για να αποδράσει από το στούντιο ταινιών πορνό που είναι παγιδευμένος.

Το καστ της ταινίας αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Μάκη Παπαδημητρίου, Μυρτώ Αλικάκη, Αργύρη Ξάφη, Πάνο Κορώνη, Θέμη Πάνου, Χρήστο Λούλη.

Η Αγάπη Κεφαλογιάννη, Programming Senior Manager της Forthnet ανέφερε: «Πρόκειται για μια ευρηματική, έξυπνη, γεμάτη χιούμορ και ανατροπές ταινία, δοσμένη με το βλέμμα ενός νέου και πολλά υποσχόμενου σκηνοθέτη, του Δημήτρη Τσιλιφώνη». 

Η ταινία «Do It Yourself» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 8 Μαρτίου, ενώ πρόκειται να μεταδοθεί αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova.

Με το «Do It Yourself», η Nova, μετράει 140 συμπαραγωγές κινηματογραφικών ταινιών, ενώ συνεχίζει να στηρίζει τον ελληνικό κινηματογράφο έχοντας επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε εγχώριες παραγωγές!