Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Η αποστολή της INTERAMERICAN να συμβάλλει διαρκώς στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών της με σύγχρονους όρους επαληθεύεται, κατά κύριο λόγο, με την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της σε αποζημιώσεις και πληρωμές. Η εταιρεία, κατά το 2017, κατέβαλε σε ασφαλισμένους και λοιπούς δικαιούχους συνολικά 213,8 εκατ. ευρώ σε 373.760 περιπτώσεις, που αντιστοιχούν σε μέσο όρο 1.024 πληρωμών ημερησίως.

Στο πλαίσιο της ανάληψης πρωτοβουλιών για την ενθάρρυνση της καινοτομίας, και την ανάταξη της ελληνικής αγοράς και οικονομίας, η IΝΤΕRAMERICAN ανανέωσε και φέτος -για πέμπτη χρονιά- τη σχέση συνεργασίας με την Ολλανδική Πρεσβεία στην Ελλάδα, ως χορηγός του έργου «Orange Grove», του incubator και co-working space για την προώθηση και ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Η παραγωγή ασφαλίστρων το Δεκέμβριο του 2017 μειώθηκε κατά 10,5% έναντι του Δεκεμβρίου του 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος που αναρτήθηκαν σήμερα στην ηλεκτρονική της σελίδα.

Περισσότεροι από 10.000 χρήστες smartphones έχουν κατεβάσει στο κινητό τους τηλέφωνο, το τελευταίο έτος, το App του προγράμματος «Ασφαλιστικός Γονέας».

Αύξηση του τζίρου των ασφαλιστικών εταιρειών στην ελληνική αγορά, προερχόμενη κυρίως από τον κλάδο της υγείας, αναμένει για το 2018 ο Ιωάννης Βοτσαρίδης, διευθύνων σύμβουλος της Interlife AAEΓΑ, η οποία επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την τάση αυτή λανσάροντας νέες ιατρικές υπηρεσίες.

Δεν έχει αιτηθεί την παράταση της διαδικασίας σχετικά με την διαδικασία πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, διευκρινίζει ο Όμιλος EXIN, διαψεύδοντας δημοσιεύματα και σημειώνει ότι κατατέθηκαν τα συμπληρωματικά έγγραφα.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή της ΙΝTERAMERICAN στη διημερίδα που οργάνωσαν οι Ιατρικοί Σύλλογοι Κρήτης (Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Λασιθίου, Σητείας) στο Ηράκλειο στις 19 και 20 Ιανουαρίου, με θέμα «Τουρισμός Υγείας: προορισμός Κρήτη».

Αύξηση 1,2% παρουσίασε η παραγωγή ασφαλίστρων το ενδεκάμηνο, αγγίζοντας τα 3,452 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τη μελέτη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) για την παραγωγή εγγεγραμμένων ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2017.

Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΤΕΑ) των εργαζομένων της INTERAMERICAN, που εισήλθε στο όγδοο έτος λειτουργίας, αποδεικνύεται μια ιδανική λύση συμπληρωματικής συνταξιοδοτικής ασφάλισης για το σύνολο των μελών του.

Το ουσιαστικό κοινωνικό έργο του Χαμόγελου του Παιδιού αναγνωρίζει έμπρακτα, με την πολυετή και συνεχή υποστήριξή της, η INTERAMERICAN, καθώς παρέχει δωρεάν ασφάλιση σε 103 οχήματα του Οργανισμού.