Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

Με εντυπωσιακή αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων έκλεισε το 2019 για την Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

H Eurobank θέτει στη διάθεση των πελατών της το νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα «Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους», που σχεδίασε η ασφαλιστική εταιρεία Eurolife ERB για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας και πρόσβαση σε κορυφαία νοσοκομεία, εντός και εκτός Ελλάδας, με ευνοϊκή τιμολογιακή πολιτική.

"Το 2018 ήταν μία χρονιά που ο ασφαλιστικός κλάδος εξελίχθηκε και εκσυγχρονίστηκε περαιτέρω". Αυτό σημειώνει η γενική διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος Μαργαρίτα Αντωνάκη στην Ετήσια Στατιστική Έκθεση της ΕΑΕΕ: "Η Ιδιωτική Ασφάλιση στην Ελλάδα 2018", που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

σύμβουλοι πώλησης (Goldman Sachs, Morgan Stanley), προκρίνονται τρεις συνολικά υποψήφιοι. Μεταξύ αυτών, πληροφορίες αναφέρουν ότι περιλαμβάνονται το CVC Capital και η Fosun που φαίνεται να αποτελούν και τους ισχυρότερους διεκδικητές.

H Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Yachting Awards 2019, έλαβε τιμητική διάκριση για την προσφορά της στον θαλάσσιο τουρισμό και στην αγορά του σκάφους αναψυχής. Η  εκδήλωση που διοργανώθηκε από το περιοδικό Skipper ONDECK,  πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσία πλήθους στελεχών από τον επιχειρηματικό και τον πολιτικό χώρο.

Tags:

Εμπιστοσύνη στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας αποτελεί η απόφαση του ομίλου της Allianz να φέρει στην χώρα μας μέσω της ελληνικής θυγατρικής της Allianz Ελλάδος, νέα αποταμιευτικά-επενδυτικά προϊόντα, επισήμανε η διευθύνουσα σύμβουλος της Allianz Ελλάδος Φιλίππα Μιχάλη, σε εκδήλωση για την παρουσίαση του Target4Life.

Το σύνολο του Ενεργητικού των ασφαλιστικών επιχειρήσεων έφτασε το 2018 τα 17,5 δις ευρώ, αυξημένο κατά 0,5% σε σχέση με το Ενεργητικό των ιδίων επιχειρήσεων για το 2017, σύμφωνα με τις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις.

Εντυπωσιακή αύξηση της παραγωγής κατά 24,3% το 9μηνο του 2019 σημείωσε η Εθνική Ασφαλιστική, έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2018, επιβεβαιώνοντας την ουσιαστική συνδρομή της Εταιρίας στην αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής οικονομίας.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ