Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Η Groupama Ασφαλιστική, στηρίζει οικονομικά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS στο Καρά Τεπέ της Λέσβου, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες και σοβαρές ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί μετά την καταστροφική φωτιά στον καταυλισμό της Μόριας.

Απαντητική επιστολή σχετικά με το αίτημα παροχής στοιχείων, απέστειλε ο διοικητής του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) Χρήστος Χάλαρης, προς τον συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Bουλή.

Εν μέσω αντιδράσεων και διαφωνιών η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας φέρεται διατεθειμένη αυτή τη φορά να ολοκληρώσει την πώληση της θυγατρικής της ασφαλιστικής εταιρείας, από τη στιγμή που δεχτεί μια «σχετικά ικανοποιητική» προσφορά από το fund της CVC.

Η Groupama Ασφαλιστική, γνωρίζοντας ότι η πρόληψη είναι το αποτελεσματικότερο μέτρο διασφάλισης της υγείας όλων μας, προσφέρει πλέον στους ασφαλισμένους της τη δυνατότητα να κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊό σε προνομιακή τιμή, στο δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων των ομίλων Βιοιατρική  και Affidea.

Η Groupama Ασφαλιστική, στηρίζοντας τους πελάτες της σε αυτή τη συνεχιζόμενα δύσκολη περίοδο, παρατείνει τη διάρκεια της ισχύουσας έκπτωσης 10% για τα νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια επιβατικών αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης που θα συναφθούν έως και την 31η Οκτωβρίου.    

Η γαλλική AXA βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την πώληση της ελληνικής θυγατρικής της στην ιταλική ασφαλιστική Generali στο πλαίσιο αποεπένδυσης από περιφερειακές μονάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg που επικαλείται πηγές κοντά στις συζητήσεις.

Ανοδικά κινήθηκε η παραγωγή της Εθνικής Ασφαλιστικής κατά το α’ εξάμηνο του 2020, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, παρά τις δυσμενείς επιπτώσεις στην εγχώρια οικονομία από την πανδημία του Covid-19.

Για απόδειξη ανθεκτικότητας του ομίλου AXA στο δύσκολο περιβάλλον της παγκόσμιας υγειονομικής πανδημίας, κάνει λόγο η διοίκηση της εταιρείας, σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα της λειτουργίας του για το α’ εξάμηνο της χρονιάς.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ