Τη νέα ψηφιακή υπηρεσία COSMOTE Insurance που παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες ασφάλισης οχήματος, κατοικίας και πρωτοβάθμιας υγείας σε συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, φέρνει η COSMOTE.

Το όλο εγχείρημα αποτελεί φυσική εξέλιξη της πολυετούς δραστηριότητας του Ομίλου ΟΤΕ στον ασφαλιστικό κλάδο, μέσω της "ΟΤΕ Ασφάλιση" (ΟΤΕ-Ανώνυμη Εταιρεία Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης). Μέσω της νέας υπηρεσίας, οι καταναλωτές, ανεξαρτήτως τηλεπικοινωνιακού παρόχου, μπορούν να βρουν το πρόγραμμα ασφάλισης που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ και τις ανάγκες τους με έξυπνες προτάσεις, συγκρίνοντας και επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά διαθέσιμα ασφαλιστικά προγράμματα και να αγοράζουν γρήγορα, εύκολα και απλά το ασφαλιστήριό τους.

Το COSMOTE Insurance προσφέρει 24ωρη υποστήριξη και τις 7 ημέρες της εβδομάδας, με πιστοποιημένους συμβούλους ασφαλίσεων. Η υποστήριξη των πελατών παρέχεται τηλεφωνικά, αλλά και online μέσω chat και βιντεοκλήσης.

«Η πώληση ασφαλιστικών προϊόντων online, κερδίζει συνεχώς έδαφος διεθνώς. Ειδικά στην Ελλάδα, υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης, καθώς υπάρχει ζήτηση για ασφαλιστικές λύσεις online, που είναι ελκυστικές και προσαρμόζονται στις προσωπικές ανάγκες των καταναλωτών. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στην ανάπτυξη digital υπηρεσιών, σχεδιάσαμε το COSMOTE Insurance ώστε να κάνουμε τη διαδικασία επιλογής και αγοράς του κατάλληλου ασφαλιστικού προγράμματος μία γρήγορη, αξιόπιστη και απλή διαδικασία για τους καταναλωτές. Να κάνουμε την καθημερινότητά τους καλύτερη», δήλωσε ο κ. Κώστας Νεμπής, Chief Commercial Officer Consumer Segment Ομίλου OTE.

Με το COSMOTE Insurance, οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν και να επιλέγουν -στις καλύτερες τιμές- εξατομικευμένα προγράμματα για την ασφάλιση:

• Οχήματος: με πληθώρα ασφαλιστικών λύσεων για το αυτοκίνητο, τη μηχανή και το φορτηγό ΙΧ.

• Κατοικίας: με διαφορετικές ασφαλιστικές λύσεις για το κτήριο, το περιεχόμενο ή και τον συνδυασμό τους, με ιδιαίτερη έμφαση στους δανειολήπτες.

• Πρωτοβάθμιας Υγείας: με ασφαλιστικές λύσεις για διαγνωστικές εξετάσεις, επισκέψεις σε γιατρούς και check-up.

• Οδικής βοήθειας: για υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, συνδυαστικά με την ασφάλιση οχήματος.

• Νομικής προστασίας, συνδυαστικά με την ασφάλιση οχήματος.

Για τους συνδρομητές COSMOTE (σταθερής, κινητής, τηλεόρασης), παρέχονται από τις συνεργαζόμενες εταιρείες, ειδικές τιμές και προνόμια.

Επιπλέον, σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, παρέχονται υπηρεσίες παρακολούθησης ζημιάς και νομικές συμβουλές, για την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη, ανεξάρτητα από την εταιρεία στην οποία θα ασφαλιστεί.

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω του site cosmoteinsurance.gr και του τηλεφωνικού κέντρου που λειτουργεί με πιστοποιημένους συμβούλους ασφαλίσεων 24ώρες/7ημέρες (8018018000 από σταθερό & 2108018000 από κινητό).

Στόχος της COSMOTE είναι σύντομα να διευρυνθεί η βάση των συνεργαζόμενων εταιρειών και των προγραμμάτων, αλλά και να προστεθούν νέες υπηρεσίες.