Η Groupama Ασφαλιστική δεσμεύεται διαχρονικά να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες της, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των άμεσων συνεργατών της. Η Mondial Assistance, η εταιρεία που προσφέρει Οδική Βοήθεια και Φροντίδα Ατυχήματος στους ασφαλισμένους της Groupama Ασφαλιστικής, ανεβάζει τον πήχη στην εξυπηρέτησή τους, με την υπηρεσία  Sms Vehicle Tracking.

Πλέον, κάθε ασφαλισμένος που θα επικοινωνεί με την Mondial Assistance προκειμένου να ζητήσει Οδική Βοήθεια και Φροντίδα Ατυχήματος θα λαμβάνει άμεσα ένα μήνυμα στο κινητό του. Το μήνυμα θα περιέχει έναν ενεργό κρυπτογραφημένο σύνδεσμο, ο οποίος θα του επιτρέπει να παρακολουθεί, σε πραγματικό χρόνο, πού βρίσκεται το όχημα που έχει αναλάβει να τον εξυπηρετήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανανέωση του χάρτη γίνεται αυτόματα, κάθε 3 δευτερόλεπτα. Με τον τρόπο αυτό, εύκολα, με ασφάλεια και χωρίς να χρειάζονται περαιτέρω εγκαταστημένες εφαρμογές στο κινητό του ασφαλισμένου, θα είναι σε θέση να γνωρίζει τον ακριβή χρόνο εξυπηρέτησής του. 

live tracking odikis 1920x1080

Η νέα υπηρεσία της Mondial Assistance, από την οποία επωφελούνται οι πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής, είναι αρχικά διαθέσιμη από τις 11 Ιανουαρίου στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Η Groupama Ασφαλιστική γνωρίζει ότι η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων επιτυγχάνεται μόνο μέσα από γόνιμες συνεργασίες. Γι’ αυτό, κάθε φορά επιλέγει τους κατάλληλους ανθρώπους, όπως εκείνους της Mondial Assistance,  οι οποίοι μοιράζονται το όραμά της για μία ασφάλιση απλή και σίγουρη.