Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

Την υλοποίηση πέντε δράσεων-προγραμμάτων προτείνει στην Πολιτεία η διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), ενόψει του σχεδιασμού μέτρων πολιτικής για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων μεταποιητικών επιχειρήσεων.

Η θυγατρική της Ελληνικά Καλώδια, Cenergy Holdings, συμφώνησε με τη Semco Maritime A/S την προμήθεια υποβρύχιων inter-array καλωδίων στο έργο Mayflower Wind, μια κοινοπραξία της Shell New Energies US LLC και της EDPR Offshore North America. Η παραγωγή θα ολοκληρωθεί το 2023 και θα εγκατασταθεί το 2025.

Βελτιώθηκε τον Δεκέμβριο ο δείκτης επιχειρηματικών προσδοκιών στη Βιομηχανία, στις 104,2 (από 102,9 τον Νοέμβριο) μονάδες, επίπεδο υψηλότερο από το αντίστοιχο περυσινό (96,4 μονάδες).

Η θυγατρική εταιρεία της MYTILINEOS, ZEOLOGIC S.A. ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρία FAIRDEAL MARINE SERVICES FZE, για την κατασκευή της πρώτης μονάδας επεξεργασίας απόβλητων πετρελαιοειδών ιλύων, καθώς και ιλύων που προκύπτουν από συστήματα επεξεργασίας αέριων ρύπων.

Tags:

Η καπνοβιομηχανία Καρέλιας έκλεισε το 2019 με ιστορικό ρεκόρ στο τζίρο, ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ανδρέας Καρέλιας, στην οποία αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της καπνοβιομηχανίας μέσα στη χρονιά.

Ύστερα από πολλά χρόνια κατά τα οποία η Ελλάδα ήταν το συνώνυμο της κρίσης, σήμερα εξελίσσεται σε «φωτεινή εξαίρεση» της παγκόσμιας οικονομίας.

Η Ελλάδα ήταν βιομηχανική χώρα και μπορεί να ξαναγίνει. Η κοινωνία έχει ωριμάσει και η τεχνολογία είναι σε μετάβαση, γεγονός που αποτελεί πλεονέκτημα για εμάς.

Τις απόψεις του για την βιομηχανική επανάσταση, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις νέες τεχνολογίες μοιράστηκε, μιλώντας, στο  συνέδριο του ΣΕΒ για την 4η βιομηχανική επανάσταση, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MYTILINEOS και αντιπρόεδρος του, Συνδέσμου, Ευάγγελος Μυτιληναίος.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ