Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ελληνική συμμετοχή, για 8η συνεχόμενη χρονιά, στη διεθνή έκθεση κατασκευών και δομικών υλικών BIG 5 SAUDI 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 8 Μαρτίου 2018 στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 500 επιχειρήσεις από όλο σχεδόν τον κόσμο και οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τις 15.000, σημειώνοντας σημαντική αύξηση σε σχέση με το 2017.

Η Ελλάδα συμμετείχε με εννέα εταιρίες από τους κλάδους των ηλιακών συστημάτων, της πέτρας και του μαρμάρου, των χρωμάτων και των μονωτικών, της πόρτας και της εσωτερικής διακόσμησης, καθώς και από το χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής, οι οποίες εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίηση των για την ποιότητα, τη στόχευση αλλά και την αποτελεσματικότητα των συναντήσεων, που πραγματοποίησαν.

«Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει την επιτυχημένη στρατηγική του Enterprise Greece για τη στήριξη του κλάδου της τεχνολογίας και της πληροφορικής, όχι μόνο σε εκθέσεις του κλάδου αυτού, αλλά και άλλων κλάδων, όπου η πληροφορική και η τεχνολογία υπεισέρχεται ως βασικός μοχλός ανάπτυξης», όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.