Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Το δίκτυο διανομής είναι ίσως το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της ΔΕΗ και ο σημαντικότερος παράγοντας στην αλυσίδα του ηλεκτρισμού επεσήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης μιλώντας σήμερα στην τελετή υπογραφής δανειακής σύμβασης ύψους 255 εκατομμυρίων ευρώ με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση των δικτύων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.

Tags: ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ συζήτησε και ενέκρινε σήμερα την αναδιοργάνωση της εταιρείας, την ευρύτερη μετά το 2001 οπότε μετατράπηκε σε Α.Ε.

Tags:

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 8 Ιανουαρίου έως τις 14 Ιανουαρίου 2019, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ.

Τη σύναψη συμφωνίας για την πώληση στην βουλγαρική εταιρεία Albania Telecom Invest AD, ολόκληρου του ποσοστού που κατέχει στην Telekom Albania Sh.A. (Telekom Albania), έναντι συνολικού ποσού 50 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΟΤΕ.

Την παράταση της σύμβασης εργασίας του εκτελεστικού προέδρου του διοικητικού συμβουλίου Καμίλ Ζίγκλερ για έναν επιπλέον χρόνο, μέχρι τις 31/12/2019, ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση του ΟΠΑΠ. Παραιτήθηκαν Ian Catchick και Rene Langen.

 

To επενδυτικό fund Kairos Partners SGR SpA, θυγατρική και ελεγχόμενη εταιρεία της «Julius Baer», στις 8 Ιανουαρίου κατείχε έμμεσα, μέσω της διαχειριζόμενης εταιρείας «Kairos International SICAV», ποσοστό 5,07% επί του μετοχικού κεφαλαίου της Grivalia, ήτοι 5.136.171 μετοχές και δικαιώματα ψήφου.

Συμφωνία για από κοινού διεκδίκηση της μείωσης των ορίων συνταξιοδότησης των εργαζομένων στις μονάδες εξόρυξης και διύλισης πετρελαίου, επιτεύχθηκε μεταξύ της διοίκησης και του Σωματείου των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας απέρριψε τις από 5/12/2018 αιτήσεις των Folli-Follie για την άρση της απαγόρευσης εκποίησης ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο μεταβίβασης ακίνητης περιουσίας της Εταιρείας, που βρίσκεται στον  Άγιο Στέφανο Αττικής, το Νέο Ψυχικό, το Κορωπί, την Σαντορίνη και την Γλυφάδα.

Tags:

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ