Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

(update) Κατά το 2020, ο Όμιλος Σαράντη σημείωσε άλλο ένα ρεκόρ δεκαετίας στο περιθώριο EBITDA, φτάνοντας το 15,94%, διατηρώντας την αναπτυξιακή πορεία στις πωλήσεις που εμφάνισαν άνοδο κατά 6,3% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2020 γνωστοποίησε η ΕΥΔΑΠ, με την εταιρεία να καταγράφει αύξηση κατανάλωσης και κύκλου εργασιών, ωστόσο να έρχεται αντιμέτωπη με έκτακτες ζημίες. 

Αισθητή βελτίωση της εταιρικής κερδοφορίας στην Ελλάδα αναμένει για το 2021 η Citigroup, εν μέσω των υψηλών προσδοκιών για ανάκαμψη της οικονομίας, μετά την ύφεση του πανδημικού 2020.

Με αφορμή την επέτειο 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, ο Όμιλος ΆΒΑΞ προχώρησε στην αποκλειστική χορηγία της έκδοσης του αρχιτεκτονικού λευκώματος με τίτλο «Αθήνα 200 χρόνια 200 κτίρια».

Αύξηση +24% σημείωσε ο τζίρος του Ομίλου Jumbo τον Μάρτιο 2021 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι, με τις συνολικές απώλειες για το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς να εκτιμώνται στο -11% από -19% κατά το πρώτο δίμηνο 2021.

Η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού θα συνεδριάσει στις 27 Μάιου 2021 για να συζητήσει επί της Έκθεσης του Εισηγητή σχετικά με την υποβολή της γνωστοποίησης συγκέντρωσης που αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου από την εταιρία ΟΠΑΠ Α.Ε. επί των ελληνικών και κυπριακών δραστηριοτήτων της εταιρείας Kaizen Gaming International Ltd (πρώην GML Interactive Malta Ltd).

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ