Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019

Η ΑΕ Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ ανακοίνωσε σήμερα την επιτυχή έκβαση της προαιρετικής δημόσιας πρότασης που υπέβαλε η ΤITAN Cement International SA προς τους μετόχους της ΤΙΤΑΝ, καθώς εκπληρώθηκε η προϋπόθεση του ελάχιστου ποσοστού (75%) των κοινών και προνομιούχων μετοχών της ΤΙΤΑΝ, που θα έπρεπε να προσφερθούν στην TITAN Cement International SA, με ποσοστό αποδοχής 93% για τις κοινές και 92,3% για τις προνομιούχες μετοχές.

Αύξηση πωλήσεων 20% παρουσίασε η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2019, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018. Συγκεκριμένα, το σύνολο των πωλήσεων της Παπουτσάνης για τη συγκεκριμένη περίοδο, ανήλθε σε 14,4 εκατ. ευρώ, έναντι 12 εκατ. ευρώ που κατέγραψε την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

Αύξηση 7,8% παρουσίασαν οι πωλήσεις του Ομίλου Jumbo στην οικονομική χρήση 2018/2019 καθώς διαμορφώθηκαν στα 812,2 εκατ. ευρώ έναντι των 753,3 εκατ. ευρώ της προηγούμενης οικονομικής χρήσης. 

Το κορυφαίο βραβείο του φόρουμ επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy» απέσπασε ο ΟΠΑΠ, σε αναγνώριση της επιχειρηματικής στρατηγικής, των επενδύσεων και των επιτευγμάτων της εταιρείας.

Tags:

Στην υλοποίηση του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ συμμετέχει η Space Hellas, ως μέλος των ενώσεων που έχουν αναλάβει δυο από τα σημαντικότερα υποέργα της δράσης. Το πρώτο αφορά τις Υποδομές Ασφάλειας, Τηλεφωνίας, Τηλεδιάσκεψης και Καλωδίωσης με προϋπολογισμό 134,8 εκατ. ευρώ. Το δεύτερο περιλαμβάνει τις Κεντρικές Υπηρεσίες ISP και SLA, προϋπολογισμού 21,6 εκατ. ευρώ.

Η SAZKA Group a.s. ανακοίνωσε σήμερα την υποβολή προαιρετικής δημόσιας πρότασης προς όλους τους κατόχους μετοχών του ΟΠΑΠ για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών τους.

Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου με εμπράγματες εξασφαλίσεις, ποσού 125 εκατ. ευρώ κατ΄ ελάχιστον έως 175 εκατ. ευρώ αποφάσισε να προχωρήσει η Attica Συμμετοχών.

Tags:

Προαιρετική δημόσια πρόταση για το σύνολο των μετοχών του ΟΠΑΠ υπέβαλε τελικά η SAZKA GROUP, συμφερόντων του Τσέχου επενδυτή Κάρελ Κομάρεκ. Το προσφερόμενο τίμημα για τις μετοχές, που δεν κατέχει ο προτείνων ανέρχεται σε 9,12 ευρώ ανά μετοχή, κατά πολύ χαμηλότερα από τα 14 ευρώ που φημολογούνταν από το πρωί σήμερα.

Η επιστολή βασικού μετόχου του ΟΠΑΠ, η οποία φαίνεται να εγείρει νομικά ζητήματα, σε σχέση με την προαιρετική δημόσια πρόταση, για μετοχές της εισηγμένης εταιρείας - στην οποία προχωρά ο βασικός μέτοχος του Οργανισμού - αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα που προσπαθεί να επιλύσει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Εκτός ταμπλό η μετοχή.

Το Πρόγραμμα «Μηχανικοί στην Πράξη» της MYTILINEOS, που πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς για τους νέους και τις νέες μηχανικούς που ξεκινούν την εργασιακή τους σταδιοδρομία, μπαίνει σε νέα εποχή και επεκτείνεται στις Κεντρικές Λειτουργίες και Υπηρεσίες της εταιρείας και σε όλους τους Τομείς Δραστηριότητάς της (Μεταλλουργία, Ενέργεια, Κατασκευές).

Tags:

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ