Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
media studies 728*90

Αποδέκτης μη δεσμευτικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπό όρους από την EMMA CAPITAL LIMITED για την εξαγορά έως και του συνόλου του ποσοστού συμμετοχής της (92,1%) στη VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ υπήρξε η MARFIN INVESTMENT GROUP, όπως επιβεβαιώνει, με σημερινή ανακοίνωσή της, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου.

Tags: ,

Αύξηση 2,6% παρουσίασε το πρώτο εξάμηνο του 2019 ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της ElvalHalcor, ανερχόμενος σε 1.081,0 εκατ. ευρώ έναντι 1.053,2 εκατ. ευρώ για την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Αύξηση 3% παρουσίασε ο κύκλος εργασιών της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms την περίοδο από την 1η Ιανουαρίου έως τις 30 Ιουνίου 2019, ξεπερνώντας το ποσό των 56 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την εταιρεία, η ανωτέρω αύξηση πωλήσεων αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένων των συνθηκών της αγοράς, όπου -σύμφωνα με στοιχεία της IRI Infoscan- παρατηρείται μείωση του ρυθμού ανάπτυξης.

Επιστολή προς τα τραπεζικά πιστωτικά ιδρύματα απέστειλε η κρητική αλλαντοβιομηχανία Creta Farms, υπογραφόμενη από τον διευθύνοντα σύμβουλο και μεγαλομέτοχο της εταιρείας, Εμμανουήλ Δομαζάκη, έτσι ώστε η διαδικασία εύρεσης επενδυτή για την εταιρεία, όπως αυτή προβλέπεται μέσω της «Standstill/MoU» που υπεγράφη στις 22/7/2019, να ολοκληρωθεί με την εταιρεία εν λειτουργία.

Διψήφια ανάπτυξη (+12,3%) παρουσίασαν οι πωλήσεις του ομίλου Quest το πρώτο εξάμηνο του 2019 σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Συγκεκριμένα ανήλθαν σε 258,178 εκατ. ευρώ από 229,983 εκατ. ευρώ.

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στην βαλτωμένη υπόθεση αναζήτησης στρατηγικού επενδυτή για την Forthnet έπειτα από την πρόταση που κατέθεσε η Alter Ego, του Βαγγέλη Μαρινάκη, στις δανείστριες τράπεζες.

Σειρά επαφών με θεσμικούς φορείς πραγματοποίησαν πρόσφατα οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας, Creta Farms αποτελούμενοι από τον πρόεδρο του σωματείου, Δημήτρη Δουλγεράκη και τους εργαζόμενους. Μ. Καραβάνο και Βασίλη Βουμβουράκη.

Το πρώτο εξάμηνο του 2019, τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους σε ενοποιημένη βάση της Alpha Αστικά Ακίνητα διαμορφώνονται σε 0,6 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 1,1 εκατ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ