Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

Σε 5,154 εκατ. ευρώ ανήλθε ο κύκλος εργασιών του Ομίλου SATO το πρώτο εξάμηνο 2018 έναντι 4,460 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο σημειώνοντας αύξηση 16%.

Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται η επαναλειτουργία του τμήματος παραγωγής μπαταριών υποβρυχίων του εργοστασίου της Sunlight στην Ξάνθη και τον Οκτώβριο η επαναλειτουργία του τμήματος βιομηχανικών μπαταριών, που είχε διακοπεί μετά το περιστατικό της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την 1η Μαΐου του 2018.

Tags:

Τη βούληση του Ομίλου ΕΛΠΕ να συνεχίσει να στηρίζει με τρόπο ουσιαστικό και χρήσιμο τις προσπάθειες των Ελλήνων Παραολυμπιονικών προκειμένου να αφοσιωθούν στους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, εξέφρασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Ευστάθιος Τσοτσορός, ο οποίος υποδέχτηκε στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου τους Παραολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Γρηγόρη Πολυχρονίδη και Γεώργιο Σφαλτό.

Τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο μισό του 2018 παρουσίασε η Πλαίσιο Computers, με την εταιρεία να πετυχαίνει αύξηση τόσο στις πωλήσεις όσο και στα καθαρά κέρδη.

Τα ενοποιημένα αποτελέσματα μετά από φόρους από συνεχιζόμενες δραστηριότητες του Ομίλου Υγεία κατέγραψαν κέρδη 12,5 εκατ. ευρώ στο α΄ τρίμηνο του 2018 έναντι κερδών 7,8 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο εξάμηνο του 2017.

Παρά την αύξηση του τζίρου κατά 17,9% η ΣΙΔΜΑ στο πρώτο εξάμηνο κατέγραψε αυξημένες ζημιές προ φόρων στα 1,66 εκατ. ευρώ, κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) στα 2,56 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με την εταιρεία η επιδείνωση των αποτελεσμάτων οφείλεται στη μείωση το περιθωρίου μικτού κέρδους.

Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση της εταιρείας Kenfood με την κατά 70% θυγατρική της Μύλοι Λούλη ΑΕ, NutriBakeS με απορρόφηση της πρώτης από την δεύτερη Η συγχώνευση εγκρίθηκε με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ).

O κύκλος εργασιών του κλάδου της Κατασκευής του ομίλου Ελλάκτωρ διαµορφώθηκε κατά το πρώτο εξάµηνο του 2018 σε € 727,3 εκατ. έναντι € 756,5 εκατ. στο αντίστοιχο εξάµηνο του 2017, σηµειώνοντας µείωση της τάξης του 3,9%.

Σύμβαση με τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) για την Μονάδα Επεξεργασίας Στραγγισμάτων του ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων και του 2ου τμήματος του ΧΥΤΑ Δυτικής Αττικής (A’ φάση), ύψους 21,2 εκατ. ευρώ  υπέγραψε η Intrakat.

Τα αναφερόμενα σε ερώτηση 23 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με καταδίκη του Προέδρου της ΔΕΗ, υπό την ιδιότητά του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού του ΔΕΔΔΗΕ το 2013, για συγκάλυψη εκβιασμών και δωροδοκίας υπαλλήλου είναι παντελώς ανυπόστατα και ψευδή, μη εδραζόμενα στο κατηγορητήριο και την πραγματικότητα, επισημαίνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης στην απάντηση που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ