Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019

Άνοδο 37,6% κατέγραψαν τα κέρδη προ φόρων της εταιρείας REVOIL ΑΕΕΠ το εννεάμηνο του 2019 σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, κλείνοντας στα 1,94 εκατ. ευρώ έναντι 1,41 εκατ. ευρώ το 2018.

Αύξηση εσόδων κατά 3,7% και προσαρμοσμένου EBITDA κατά 3,8%, κυρίως λόγω της αύξησης των εσόδων από υπηρεσίες και της ισχυρής κερδοφορίας στην Ελλάδα εμφάνισε ο Όμιλος ΟΤΕ κατά το Γ' τρίμηνο τρέχοντος έτους.

Την πρόταση της διοίκησης για τη νέα αυξημένη κατά 20% μερισματική πολιτική του Ομίλου JUMBO, ενέκρινε η σημερινή ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων. Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η διανομή συνολικού μερίσματος 0,47 ευρώ (μεικτό) ανά μετοχή, από 0,39 ευρώ πέρυσι.

Την απόφαση να αναβαθμίσει την πιστοληπτική αξιολόγηση της ΔΕΗ, κατά μία μονάδα από «CCC+» σε «Β-», πήρε ο οίκος αξιολόγησης S&P, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε  σταθερές τις προοπτικές της Επιχείρησης.

Tags: ,

Σε ιδιαιτέρως επιτυχημένη χρονιά εξελίσσεται το 2019 για τον Όμιλο Π. Πετρόπουλου, με τα οικονομικά αποτελέσματα για τους πρώτους εννέα μήνες να δείχνουν σημαντικότατη αύξηση τόσο σε πωλήσεις όσο και σε λειτουργικά κέρδη.

Στο ποσό των 22,4 εκατ. ευρώ ανήλθε ο κύκλος εργασιών της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ στο εννεάμηνο 2019, αυξημένος κατά 23% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

Συνέχεια στις υψηλές επιδόσεις, που καταγράφει από την αρχή του 2019, έδωσε στο γ’ τρίμηνο η  ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε, με αποτέλεσμα τα μεγέθη εννεάμηνου να  είναι μεγαλύτερα, σε όλα τα επίπεδα, από τα αντίστοιχα του 2018.

Η Intralot γνωστοποίησε πως προχώρησε στην πώληση του 20% της Gamenet έναντι 75 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως συζητά με τον ΟΠΑΠ για συνεργασία στον χώρο των διαδικτιακών τυχερών παιχνιδιών.

Tags:

Αίτημα διαγραφής των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνέχεια σχετικής απόφασης της από 18 Οκτωβρίου αυτόκλητης καθολικής έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, υπέβαλε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η εταιρεία Σφακιανάκης.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ