Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στέκεται αρωγός στο σημαντικό κοινωφελές έργο που επιτελεί για περισσότερα από 50 χρόνια το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας και, στο πλαίσιο αυτό, στελέχη της ΕΛΠΕ παρέδωσαν στον Πρόεδρο του Κέντρου Χαράλαμπο Πυρουνάκη τα κλειδιά ένας σύγχρονου επταθέσιου αυτοκίνητου,για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών της γνωστής για το κοινωνικό της έργο «Φιλικής Φωλιάς».

Tags:

Νέα ναυτική εταιρεία συστήνει η Newsphone Hellas από κοινού με την θυγατρική της Έργον Συμμετοχών, με σκοπό να διερευνήσει τη δυνατότητα περαιτέρω επένδυσης στον κλάδο.

Με αύξηση πωλήσεων και περιορισμό ζημιών έκλεισε το εννεάμηνο για τη Frigoglass σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρεία οι πωλήσεις ανήλθαν στο ποσό των 80,299 εκατ. ευρώ για το τρίτο τρίμηνο του 2018 έναντι 76,044 εκατ. ευρώ το τρίτο τρίμηνο του 2017 σημειώνοντας αύξηση 5,6%.

Στην εκπόνηση αναθεωρημένου επιχειρηματικού πλάνου προχωρεί η Folli-Follie με στόχο τόσο την αναδιοργάνωση της λειτουργίας της όσο και την προστασία και το όφελος όλων των οικονομικά εμπλεκόμενων μερών.

Tags:

Με την ποινική αξιολόγηση του οικονομικού εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση ολοκληρώνεται, τις αμέσως επόμενες ημέρες, το πρώτο σκέλος της έρευνας για τη Folli Follie, για το οποίο έδωσαν ήδη εξηγήσεις οι δέκα κληθέντες ως ύποπτοι, μεταξύ τους και τρία μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου, για τη διάπραξη δύο κακουργημάτων.

Tags:

Αύξηση πωλήσεων 30,6% παρουσίασε η εταιρεία Ικτίνος Ελλάς ΑΕ το εννεάμηνο του 2018, σε σχέση με το αντίστοιχο εννεάμηνο του έτους 2017, ενώ σημαντική άνοδο παρουσίασαν και τα κέρδη.

Η Intracom Telecom και η Intellect Design Arena ανακοίνωσαν τη λύση «Intrallect Banking», μία νέα πρόταση βασιζόμενη στην τεχνολογία cloud, η οποία θα καλύψει τις ανάγκες ψηφιοποίησης των εμπορικών τραπεζών της Αρμενίας.

Αύξηση κερδών κατά 21,2% στα 37,57 εκατ. ευρώ, των πωλήσεων κατά 41,1% στα 361,4 εκατ. ευρώ, των λειτουργικών κερδών EBITDA κατά 21,2% στα 116,32 εκατ. ευρώ κατέγραψε ο όμιλος Autohellas στο εννεάμηνο. Για ισορροπημένη και ισχυρή ανάπτυξη κάνει λόγο ο επικεφαλής της εταιρείας Ευτύχιος Βασιλάκης.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ