Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Η αυτόνομη παρουσία της εταιρείας AS Company AE στην αγορά της Ρουμανίας, με την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας, στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας θα συμμετέχει κατά 100%, αποφασίστηκε σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της.

Tags:

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 13 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 14 εκατομμύρια ευρώ.

Στα 192,7 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη του ΟΤΕ το 2017, με τον τζίρο να παρουσιάζει οριακή μείωση σε σχέση με το προηγούμενο έτος, στα 3,85 δισ. ευρώ.

Νέα ρεκόρ σε παραγωγή και κερδοφορία ανακοινώνει σήμερα ο όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων για το 2017, επαναβεβαιώνοντας την ισχυρή του θέση και κατά την προηγούμενη χρονιά.

Tags:

Αύριο Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση 2017 ο όμιλος ΟΤΕ, ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η ενημέρωση των αναλυτών. Για τις 12 Ιουνίου προγραμματίστηκε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, ενώ η αποκοπή μερίσματος για το περασμένο έτος ορίστηκε για τις 28 Ιουνίου.

Η εταιρεία «Συστήματα Sunlight» ανακοίνωσε ότι τα διοικητικά συμβούλια αυτής ως και της κατά 100% θυγατρικής της εταιρείας «Sunlight Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Διαχείρισης Επεξεργασίας Ανακύκλωσης Υλικών και Εμπορίας Ανακτώμενων Υλικών» αποφάσισαν την έναρξη προπαρασκευαστικών ενεργειών για τη συγχώνευση, με απορρόφηση της τελευταίας.

Tags:

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 12 έως και τις 18 Φεβρουαρίου 2018, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 3.540.236 ευρώ.

Tags:

Εντός 10 εργάσιμων ημερών, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία διαβούλευσης των φορέων, στην υποβληθείσα μελέτη ανάπτυξης του λιμανιού του Πειραιά (master plan) από τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς ΑΕ.