Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Ο Όμιλος Andromeda ανακοίνωσε σήμερα τη συμφωνία εξαγοράς του πλειοψηφικού μεριδίου μετοχών των δύο εταιρειών ιχθυοκαλλιέργειας, που δραστηριοποιούνται κυρίως στην τσιπούρα και στο λαβράκι - Νηρέας και Σελόντα. Το συνολικό τίμημα της αγοραπωλησίας ανέρχεται σε ευρώ 10 εκατομμύρια. Η συμφωνία τελεί υπό έγκριση των αρμόδιων εποτικών αρχών.

Επαναλειτουργεί από σήμερα Τετάρτη 20 Ιουνίου η 4η μονάδα του ΑΗΣ Καρδιάς, η οποία είχε τεθεί εκτός λειτουργίας στις αρχές του μήνα, λόγω πυρκαγιάς που σημειώθηκε σε εξωτερικό μετασχηματιστή. Τι δηλώνει ο επικεφαλής της επιχείρησης.

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 11 έως και τις 17 Ιουνίου 2018, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.950.933 ευρώ. 

Από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου οι μετοχές της εισηγμένης Τέρνα Ενεργειακής θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τη νέα ονομαστική αξία των 0,30 ευρώ ανά μετοχή και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου. Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου θα ξεκινήσει η επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ποσού 0,22 ευρώ ανά μετοχή.

Η ΕΥΔΑΠ ΑΕ ανακοινώνει, σύμφωνα με την παρ. 4.1.3.4. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 18ης Ιουνίου 2018, αποφάσισε την διανομή μερίσματος για τη χρήση 2017 ποσού 0,20 ευρώ ανά μετοχή μεικτό, που αποτελεί περίπου το 50% των κερδών του 2017.

Tags:

Το αίτημα της «Nissos Holdings (CY) LTD» (ο «προτείνων») για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς του συνόλου των κοινών μετοχών της εταιρείας «Κορρές» που δεν κατέχει ο προτείνων, ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ανοικτή πρόσκληση προς τους εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) για συνάντηση την ερχόμενη Πέμπτη, απευθύνει το fund Innovation Brain, το οποίο έχει καταθέσει προσφορά για την απόκτηση της βιομηχανίας. O επικεφαλής της εταιρείας Λούκας Φέκερ δημοσιοποιεί το επιχειρηματικό σχέδιο του fund για το μέλλον της βιομηχανίας.

Tags:

Προϊόν παρανόησης αποτελεί, σύμφωνα με τη διοίκηση της Folli Follie, η θέση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με το ότι η εταιρεία αρνήθηκε τη διεξαγωγή ελέγχου.

Νέα προειδοποίηση προς τους Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων (ΟΕΒ) με οφειλές από κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη απευθύνει η ΔΕΗ, επιβεβαιώνοντας μεταξύ άλλων ότι, αν συνεχιστεί η ασυνέπεια θα παύσει να τους εκπροσωπεί και θα πρέπει να αναζητήσουν άλλον προμηθευτή ρεύματος.

Tags:

Ανησυχητικά μηνύματα αναφορικά με το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας που σχετίζονται με την άνοδο των τιμών του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και των δικαιωμάτων διοξειδίου του άνθρακα επεσήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης, μιλώντας σήμερα στο συνέδριο του Economist.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ