Ανυπόστατο, ψευδές, συκοφαντικό και παραπλανητικό με άμεσο αποτέλεσμα τη ζημία των συμφερόντων της εταιρείας και των μετόχων της, χαρακτηρίζει το σημερινό δημοσίευμα της Quintessential Capital Management η Folli-Follie. Στο limit down κατρακύλησε η μετοχή.

Σημειώνεται ότι η Quintessential Capital Management σε έκθεσή της αναφέρει πως ο όμιλος των Folli-Follie θα μπορούσε να οδεύει προς σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ παράλληλα εκτιμά ότι η μετοχή είναι υπερβολικά υπερτιμημένη.

Η εταιρεία σημειώνει ότι επιφυλάσσεται να επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό με αναλυτικά στοιχεία διάψευσης των κατ' ιδίαν ψευδών πληροφοριών και στοιχείων που αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα.

Η εταιρεία Folli-Follie έχει ήδη αναθέσει στους νομικούς συμβούλους της να κινηθούν με οποιοδήποτε τρόπο κρίνουν σκόπιμο προκειμένου να προασπίσουν, σε αστικό και ποινικό επίπεδο, τα δικαιώματά της, των μετόχων της και εν γένει του επενδυτικού κοινού.

Απώλειες 29,99% καταγράφει η μετοχή της Folli Follie, με την τιμή της να υποχωρεί στα επίπεδα των 10,74 ευρώ, μετά το δημοσίευμα.