Η Intracom Telecom και η Intellect Design Arena ανακοίνωσαν τη λύση «Intrallect Banking», μία νέα πρόταση βασιζόμενη στην τεχνολογία cloud, η οποία θα καλύψει τις ανάγκες ψηφιοποίησης των εμπορικών τραπεζών της Αρμενίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα λύση παρουσιάστηκε πρόσφατα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν οι δύο εταιρείες στην πρωτεύουσα Ερεβάν της Αρμενίας, η οποία ήταν αφιερωμένη στον μετασχηματισμό των ψηφιακών συστημάτων του τραπεζικού τομέα της χώρας.

Συγκεκριμένα, με τη λύση «Intrallect Banking» οι τράπεζες μπορούν να ψηφιοποιήσουν τις δραστηριότητές τους μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά έξοδά τους, να διαφοροποιηθούν στην αγορά προωθώντας καινοτόμα προϊόντα. Όλα αυτά μέσω μίας ψηφιακής πλατφόρμας που έχει σχεδιαστεί και παραμετροποιηθεί σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο και τις επιχειρησιακές ανάγκες της Αρμενίας.

Σημειώνεται ότι η Intellect Design μαζί με την Intracom Armenia, μέλος του Ομίλου Intracom Telecom, υλοποιούν ήδη με μεγάλη επιτυχία ένα σημαντικό έργο τραπεζικού μετασχηματισμού για την Κεντρική Τράπεζα της Αρμενίας.