Την τυπική ολοκλήρωση της σύμβασης μακροχρόνιας μίσθωσης του ιστορικού ξενοδοχείου Kings Palace, ιδιοκτησίας του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Πρόνοιας πρώην εργαζομένων ΑΤΕ (ΑΤΠΠΕ ΑΤΕ) ανακοίνωσε η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.

Η διάρκεια της εν λόγω μίσθωσης ορίσθηκε στα 30 χρόνια με δικαίωμα προτίμησης επί ίσοις όροις έναντι παντός τρίτου ενδιαφερομένου, που θα υποβάλει δεσμευτική προσφορά για τη μίσθωση του ακινήτου μετά τη λήξη της περιόδου των 30 ετών.

Το ετήσιο μίσθωμα ορίσθηκε σε 1.200.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά ποσοστό ίσο με 25% επί της διαφοράς κύκλου εργασιών, σύμφωνα με την πρόταση του σχετικού επιχειρησιακού σχεδίου και του τελικώς επιτευχθησομένου κύκλου εργασιών.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και έχοντας πριν από λίγες ημέρες αγοράσει από την Eurobank και το ακίνητο που στεγάζει το ξενοδοχείο King George, η Λάμψα Α.Ε., συμφερόντων του ομίλου Λασκαρίδη, ανέβασε τον αριθμό ξενοδοχείων που κατέχει στην Πλατεία Συντάγματος στα τρία (και το «Μεγάλη Βρετανία»).

Με τις κινήσεις αυτές που αντιπροσωπεύουν επενδύσεις άνω των 80 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσουν άνω των 200 θέσεων εργασίας, ο όμιλος επιβεβαιώνει, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, τη διαχρονική εμπιστοσύνη του στον ελληνικό τουρισμό αλλά και στη συνεχή πρόοδο της πόλης των Αθηνών.