Την δική της γέφυρα με την νεοφυή επιχειρηματικότητα, βασιζόμενη στο πλούσιο ελληνικό ταλέντο και τις νέες τεχνολογίες φιλοδοξεί να «χτίσει» η Lamda Development μέσω του διαγωνισμού καινοτομίας ReTech Innovation Challenge που βρίσκεται στο στάδιο της ανάδειξης του μεγάλου νικητή.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν στελέχη της Lamda Development o διαγωνισμός καινοτομίας ReTech Innovation Challenge στοχεύει στην ανάδειξη των καλύτερων επιχειρηματικών ιδεών, που φιλοδοξούν να συμβάλλουν στον μετασχηματισμό της αγοράς του Retail και των εμπορικών κέντρων.

Στο πλαίσιο αυτό η Lamda Development, με σύνθημα «Εδώ Καινοτομούμε!» ανοίγει τις πόρτες των μεγαλύτερων εμπορικών κέντρων της προκειμένου να έρθουν σε επαφή οι καταστηματάρχες και οι επισκέπτες με τις νέες τεχνολογίες, που αναπτύσσουν νέοι Έλληνες επιχειρηματίες.

Οι φιναλίστ που αναδείχτηκαν στο μεγάλο διαγωνισμό καινοτομίας ReTech Innovation Challenge, ετοιμάζονται με ένα εντατικό πρόγραμμα συμβουλευτικών υπηρεσιών, που βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στις 15 με 23 Φεβρουαρίου σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα στο The Mall Athens.

Το λιανεμπόριο αλλάζει, όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές και τονίζουν: «Διαδραστικές οθόνες με αναγνώριση κίνησης, ψηφιακά μηνύματα που συνοδεύουν επισκέψεις σε φυσικά καταστήματα και άλλες λύσεις που υποστηρίζουν ένα πολυκαναλικό μοντέλο, είναι ήδη στη ζωή μας». 

Oι φιναλίστ καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών: Από εφαρμογές επιβράβευσης του καταναλωτή και παρακολούθησης της εφοδιαστικής αλυσίδας των καταστημάτων, μέχρι λύσεις επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) και έξυπνης ανακύκλωσης στα εστιατόρια των μεγάλων εμπορικών κέντρων.

H τελική τριάδα των νικητών του διαγωνισμού θα αναδειχθεί μέσα από μια ζωντανή «μάχη» στην εκδήλωση της Lamda Development στις 21 Φεβρουαρίου στο The Mall Athens. 

Ο διαγωνισμός καινοτομίας ReTech Innovation Challenge, που εγκαινίασε η Lamda Development, διοργανώνεται με στρατηγικό συνεργάτη τους Industry Disruptors Game Changers.