Η Intralot ανακοίνωσε ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης αποχωρεί από τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου, παραμένοντας εκτελεστικός πρόεδρος του ΔΣ, ενώ νέος διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, με ισχύ από 09.03.2020.

Ο κ. Δημητριάδης εκλέχθηκε, παράλληλα, εκτελεστικό μέλος του ΔΣ σε αντικατάσταση του κ. Δημητρίου Κλώνη.

Ο πρόεδρος του ΔΣ, Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε: «Μετά από μια μεταβατική περίοδο αναδιάρθρωσης, κατά το περασμένο έτος, η εταιρεία θα κινηθεί δυναμικά με αιχμή την ψηφιακή τεχνολογία, με νέο διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Χ. Δημητριάδη, που έχει μακρά θητεία στην εταιρεία κατά τα τελευταία 12 έτη και διαθέτει σε βάθος γνώση των τεχνολογιών του κλάδου. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του».

Ο κ. Χρήστος Δημητριάδης δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδρυτή της Intralot και πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Σ. Κόκκαλη για την ευκαιρία που μου δίνει να συμβάλω από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου. Αποτελεί τιμή, πρόκληση και τεράστια ευθύνη. Η Intralot είναι μια εταιρεία με σπουδαία ιστορία και πολλά υποσχόμενο μέλλον. Εξάγουμε τεχνολογία, προϊόντα και υπηρεσίες παγκοσμίως. Είμαστε υπερήφανοι για τις θυγατρικές μας που υπηρετούν τους πελάτες μας και συνθέτουν τον πολυεθνικό χαρακτήρα της εταιρείας. Η Intralot είναι μια εταιρεία με μοναδικό DNA που έχει κατορθώσει να διεισδύσει σε αγορές που φάνταζαν αδύνατες και που κατόρθωσε να κάνει το άλμα από νεοφυής εταιρεία στην κατάκτηση επί μακρόν μιας θέσης μεταξύ των τριών κορυφαίων εταιρειών του κλάδου. Από τα νέα μου καθήκοντα προσδοκώ στη συνεργασία όλων για μια δυναμική πορεία της εταιρείας».