Το 80% του κτηρίου γραφείων Kronos Business Centre, το οποίο βρίσκεται στο Μαρούσι Αττικής απέκτησε η Trastor A.E.E.A.Π., το οποίο κατείχε η κατά 100% θυγατρική της Lamda Development, Lamda Estate Development.

Ειδικότερα, η Trastor A.E.E.A.Π., ανακοίνωσε την απόκτηση της κυριότητας του 80% εξ αδιαιρέτου επί των οριζοντίων ιδιοκτησιών του κτηρίου Kronos Business Centre, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγ. Κωνσταντίνου 49 και Γράμμου στο Μαρούσι Αττικής.

Πρόκειται για ένα τριώροφο κτήριο γραφείων, συνολικής επιφάνειας 4.715,42 τ.μ., το οποίο είναι μισθωμένο στο σύνολότου. Το τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου ανήλθε συνολικά σε 6,5 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι η αγορά χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια που αντλήθηκαν κατά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε το 2017 και από τραπεζικό δανεισμό.

O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, με αφορμή την ολοκλήρωση της εν λόγω αγοράς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στην Trastor, ξεκινάμε δυναμικά τη νέα χρονιά προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό μας ένα σύγχρονο κτήριο γραφείων πλησίον της Λεωφόρου Κηφισίας, το οποίο διαθέτει εξαιρετική προβολή, υψηλές προδιαγραφές και μοντέρνα αισθητική. Επιβεβαιώνουμε έμπρακτα τη στρατηγική μας στόχευση στην αξία της ποιότητας και ταυτόχρονα εκπέμπουμε ένα θετικό μήνυμα εμπιστοσύνης στη νέα δυναμική της ελληνικής αγοράς ακινήτων.»

Η ανακοίνωση της Lamda Development έχει ως εξής:

Στο πλαίσιο της υφιστάμενης στρατηγικής της, σύμφωνα με την οποία επικεντρώνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των εμπορικών κέντρων όπως και στο έργο ανάπλασης του Ελληνικού, η LAMDA DEVELOPMENT S.A. ανακοινώνει την πώληση των ιδιοκτησιών που κατείχε η κατά 100% θυγατρική της LAMDA Estate Development S.A. στο κτήριο γραφείων Kronos Business Center στο Μαρούσι, έναντι τιμήματος €6,5 εκατ.