Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Ένα πιο ανθεκτικό “δίχτυ προστασίας” για τους καταναλωτές που αγοράζουν online επιχειρεί να δημιουργήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και γι' αυτό υλοποιεί πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για νέα συμφωνία για τους καταναλωτές, ώστε να διασφαλίζεται ότι όλοι οι Ευρωπαίοι επωφελούνται πλήρως από τα δικαιώματα τους βάσει του Δικαίου της Ένωσης.

Το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ ανανεώνει τη συσκευασία του, με κυρίαρχο στοιχείο του εικαστικού του μία καρδιά! Το νέο εικαστικό συνθέτει με δημιουργικό τρόπο τον κόσμο του φρέσκου γάλακτος ΔΕΛΤΑ από την ελληνική φύση, τους 700 επιλεγμένους παραγωγούς και τη φροντίδα τους και τους καθημερινούς ελέγχους της εξαιρετικής ποιότητας ΔΕΛΤΑ, πριν φτάσει από άκρη σ’ άκρη αυτού του τόπου, αγνό και γεμάτο ζωή.

Tags:

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες βρέθηκαν αρκετά πίσω από τους στόχους μείωσης των εκπομπών CO2 τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα να επιδιώκουν συντομότερα λύσεις στο συγκεκριμένο πρόβλημα, καθώς σε λιγότερο από δύο χρόνια θα ισχύσουν αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα. Από το 2020 θα επιβληθούν πρόστιμα στις εταιρείες, όταν δεν πληρούν το στόχο.

Ευρήματα εξαιρετικού ενδιαφέροντος για το παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο, όπως οι συνήθειες των καταναλωτών, οι κυριότερες αγορές, τα προϊόντα με τις περισσότερες πωλήσεις, κ.α., συνέλεξαν οι ερευνητές της Διεθνούς Ένωσης Φορέων Πιστοποίησης Προσωπικού (IPC). Από πού ψωνίζουν οι Έλληνες.

Αντιμέτωποι με κατάσχεση και αδυναμία πώλησης των αυτοκινήτων τους βρίσκονται εκατοντάδες ιδιώτες που έπεσαν θύματα εμπόρων, οι οποίοι εισήγαγαν μεταχειρισμένα οχήματα από το εξωτερικό χωρίς να έχουν εκπληρώσει τις νόμιμες υποχρεώσεις τους. Να έχουν καταβάλλει, δηλαδή, το Τέλος Ταξινόμησης και τον αναλογούντα ΦΠΑ, ως όφειλαν.

Κορυφώνεται το πασχαλινό ωράριο που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη, 29 Μαρτίου και θα ισχύσει έως και το Μ. Σάββατο, 7 Απριλίου. με τα καταστήματα να παραμένουν κλειστά την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα, 9 Απριλίου.

Υποχώρηση κατά 1,8% αναμένεται να σημειώσει το κόστος του φετινού πασχαλινού τραπεζιού (6-8 ατόμων), σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, σύμφωνα με μετρήσεις στις οποίες προέβη η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Ανοικτά θα είναι σήμερα Κυριακή, 1 Απριλίου τα καταστήματα, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου. Πώς διαμορφώνεται το ωράριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Μεγάλη Εβδομάδα.

Σε ισχύ έχει τεθεί ήδη εδώ και μερικές ημέρες το εορταστικό ωράριο, κάτι που σημαίνει πως και αύριο Κυριακή 1η Απριλίου θα είναι ανοιχτά. Πως διαμορφώνεται το ωράριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ