Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Την υλοποίηση επενδύσεων συνολικού ύψους 120 εκατ. ευρώ δρομολογεί για την τρέχουσα οικονομική χρήση (Μάρτιος 2019 - Φεβρουάριος 2020) η Lidl Ελλάς, με στόχο να διευρύνει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην ελληνική αγορά. 

«Στην Ελλάδα, θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα ευρωπαϊκά βήματα εκσυγχρονισμού του χονδρικού εμπορίου, το οποίο μπορεί να προσδώσει προστιθέμενη αξία και να συμβάλει σημαντικά στην ελληνική οικονομία».

Οι ετήσιες απώλειες λόγω παραποίησης/απομίμησης και πειρατείας σε 11 βασικούς τομείς της οικονομίας στην ΕΕ αγγίζουν τα 60 δισ. ευρώ ετησίως και σε ό,τι αφορά στη χώρα μας οι απώλειες σε πωλήσεις εκτιμώνται σε 1,3 δισ. ευρώ.

Δυναμικά κινείται το εμπόριο ελαιολάδου και επιτραπέζιων ελιών στις διεθνείς αγορές, κατά την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο (Σεπτέμβριος 2018 – Φεβρουάριος 2019), σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου.

Με αφορμή την ανάδειξη των τελικών υποψηφίων του Θεσμού, τo Public σε συνεργασία με το ελculture και με λέσχες αναγνωστών και βιβλιοθήκες διοργανώνουν έναν κύκλο συζητήσεων για όλη την κοινότητα των βιβλιόφιλων.

Tags:

Ξεκίνησε η προπώληση σε όλα τα καταστήματα Public για τις εκδηλώσεις του Ελληνικού Φεστιβάλ. Σπουδαίοι και διεθνείς καλλιτέχνες, ορχήστρες, συγκροτήματα, χορευτές και πολλές ανεπανάληπτες εμπειρίες!

Tags:

Αύξηση 4,6% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Μάρτιο εφέτος, καθώς στην πλειονότητα των επιμέρους καταστημάτων ο τζίρος είχε θετικό πρόσημο.

Την είσοδο της στην αγορά του delivery φαγητού προανήγγειλε η γνωστή υπηρεσία σύγκρισης τιμών Skroutz, «διαταράσσοντας», ενδεχομένως, μια κατηγορία εφαρμογών στην οποία κυριαρχούν πολύ συγκεκριμένα ονόματα.

Tags:

Περίπου το 15% του αριθμού των ειδών που διατίθενται στα σούπερ μάρκετ (7.500 προϊόντα) αφορά η μείωση του συντελεστή ΦΠΑ, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ