Εξοπλισμός παραλίας, βιβλία, αντηλιακά, gadgets, παιχνίδια, φουσκωτά και άλλα ποιοτικά προϊόντα σε περιμένουν για να κάνουν το καλοκαίρι σου μοναδικό!

Τα Public, η νούμερο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 53 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ανυπομονεί να σε υποδεχτεί και να σου «συστήσει»όλα τα προϊόντα που θα κάνουν το καλοκαίρι σου μοναδικό!

Είτε είσαι τύπος της θάλασσας, του βουνού ή του camping, είτε περάσεις το καλοκαίρι στο εξοχικό σου ή στο σπίτι σου, στα καταστήματα Publicκαι στο public.gr θα βρεις τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις,για να σχεδιάσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές και να εξοπλιστείς με όλα τα απαραίτητα για το καλοκαίρι, ικανοποιώντας κάθε επιθυμία σου. Στο ειδικά διαμορφωμένο siteτου Public, θα ανακαλύψεις προτάσεις ανάλογα με το τι θα κάνεις, πού θα ταξιδέψεις ή με ποιο μέσο θα μετακινηθείς, ενώ παράλληλαμπορείς να επιλέξεις τον κατάλληλο εξοπλισμό, που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντακαι τις προτιμήσεις σου.

Ενδεικτικά στα Public θα βρεις:

Και αν θέλεις συγχρόνως με τις διακοπές σου να απολαύσεις μια παράσταση ή μια συναυλία, επίλεξε ένααπό ταhotκαλοκαιρινάθεάματα σε όλη την Ελλάδα, και κλείσε πρώτος της θέση σου μέσα από το Publictickets.

Και επειδή το καλοκαίρι στα Public δεν σταματάει εδώ, για να είσαι πάντα σε summermood, συμβουλεύσου τις specialμουσικές λίστες των Public στο Spotify με τα τραγούδια που θέλεις να συνοδεύσουν τα καλοκαιρινά σου ταξίδια.

Αν λοιπόν θέλειςνα ζεις το καλοκαίρι κάθε στιγμή, έφτασε η ώρα να κάνεις την κάθε καλοκαιρινή μέρα μοναδική, με ξεχωριστές προτάσεις για κάθε ανάγκη και δραστηριότητα μόνο στα Public και στο Public.gr

Ανυπομονείςνα πας διακοπές; Έλα στα Public και κάνε το καλοκαίρι σου αξέχαστο!