Εκπαιδευτικές ημερίδες σε επιλεγμένο προσωπικό από τα τμήματα Ιχθυοπωλείου των καταστημάτων του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, μέλους του Ομίλου Ahold Delhaize, οργάνωσε τον Ιούνιο η εταιρεία Νηρέας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη μονάδα του Νηρέα στο Αλιβέρι όπου παρακολούθησαν από κοντά τον τρόπο αλίευσης και διαλογής των ψαριών της εταιρείας και κατόπιν ξεναγήθηκαν στο συσκευαστήριό της.

Στη συνέχεια παρακολούθησαν ένα πλήρες εκπαιδευτικό σεμινάριο στο ξενοδοχείο Negroponte Resort στην Ερέτρια με ομιλίες από την Εμπορική Διεύθυνση και το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου μας, καθώς επίσης και από 2 επιστημονικές συνεργάτιδες της εταιρείας μας, την Ν. Καρακατσούλη και την Κ. Παπαγεωργίου, ειδικευμένες σε θέματα ιχθυολογίας και διατροφικής αξίας.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επίδειξη μαγειρικής από τον γνωστό σεφ Γιώργο Τσούλη ο οποίος έδωσε συμβουλές φιλεταρίσματος και καθαρίσματος των ψαριών, ενώ μαγείρεψε και 2 συνταγές με τσιπούρα και λαβράκι του Νηρέα, τις οποίες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλοι οι συμμετέχοντες.

Ο πελάτης του Νηρέα, ΑΒ Βασιλόπουλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και την πλήρη ικανοποίησή του σχετικά με τη διοργάνωση και το περιεχόμενο των σεμιναρίων, δίνοντας ένα ακόμη κίνητρο για νέες πρωτοβουλίες που θα μεταδώσουν τη γνώση, το πάθος και την αγάπη μας γι’ αυτά τα υπέροχα, θρεπτικά και ποιοτικά προϊόντα που παράγονται στις θάλασσές μας.

Σημειώνεται ότι οι ημερίδες, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των σχέσεων του Νηρέας με την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος, μέλος του Ομίλου Ahold Delhaize, με τον οποίο έχει αποκλειστική συνεργασία για τα προϊόντα ΑΒ Επιλογή.