Τέσσερις νέες συνεταιριστικές γωνιές «ΘΕΣγάλα συν» ετοιμάζεται να εγκαταστήσει στη Θεσσαλονίκη ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των καταστημάτων του σε 14.

Τα καταστήματα «ΘΕΣγάλα συν» διαθέτουν πάνω από 100 κωδικούς προϊόντων, τα οποία δημιουργήθηκαν με τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας του ΘΕΣγάλα από τους παραγωγούς.

Ειδικότερα τα «ΘΕΣγάλα συν» διαθέτουν στους καταναλωτές αλλαντικά από βόεια κρέατα των μελών του ΘΕΣγάλα, τυροκομικά προϊόντα και τυριά ΠΟΠ παρασκευασμένα με γάλα του Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτρόφων Ελασσόνας «Γάλα Ελάςς»,προϊόντα αρτοποιίας, πίτες και διαφορετικούς τύπους αλεύρων και ζυμαρικά, με πρώτες ύλες του Συνεταιρισμού Αγροτών Θεσσαλίας «ΘΕΣγη», μαρμελάδες και σάλτσες από Έλληνες παραγωγούς, παρθένο ελαιόλαδο από την ομάδα παραγωγών ‘Μολών Λαβέ’ της Λακωνίας και πολλά ακόμα προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς.

Να σημειωθεί ότι το κάθε κατάστημα έχει την δυνατότητα να εξυπηρετεί τους καταναλωτές του, παραδίδοντας τα ψώνια απευθείας στο σπίτι τους. Οι παραγγελίες γίνονται τηλεφωνικά στο πενταψήφιο αριθμό (18140), είτε ηλεκτρονικά στο ΘΕΣγάλα e-shop. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα, ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει και στα επτά συνεταιριστικά παντοπωλεία της Αθήνας.