Η Vodafone Ελλάδας απέσπασε τέσσερις διακρίσεις, στον φετινό θεσμό των Corporate Affairs Excellence Awards, που διοργανώνει ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), με στόχο την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών και επιτυχημένων στρατηγικών, που εφάρμοσαν επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σε θέματα επικοινωνίας και εταιρικών υποθέσεων.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο της 7ης τελετής απονομής των «Corporate Affairs Excellence Awards 2020», η Vodafone Ελλάδας απέσπασε τις ακόλουθες διακρίσεις:

  • Bραβείο στην κατηγορία Συνέργεια με ΜΚΟ στο πλαίσιο ενός ΕΚΕ Προγράμματος, για το πρόγραμμα Instant Classroom, που υλοποιεί το Ίδρυμα Vodafone σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS. Στο πλαίσιο του προγράμματος, υποστηρίζεται ετησίως η εκπαίδευση περισσότερων από 11.000 παιδιών σε προσφυγικές δομές της Θεσσαλονίκης και της Λέσβου.
  • Βραβείο στην κατηγορία Έμμεση Επικοινωνία Προϊόντος/Υπηρεσίας, για την παιδική σειρά Pablo του Vodafone TV, την πρώτη παιδική σειρά με κεντρικό ήρωα ένα παιδί με αυτισμό.
  • Ειδική διάκριση στην κατηγορία Καλύτερη Επίτευξη Δεικτών Απόδοσης (KPIS), για την υλοποίηση του προγράμματος World of Difference του Ιδρύματος Vodafone. Ένα πρόγραμμα, που υλοποιείται σταθερά και με συνέπεια τα τελευταία 10 χρόνια, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους να εργαστούν στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους, ενώ το Ίδρυμα Vodafone καλύπτει τον μισθό τους και τις εργοδοτικές εισφορές.
  • Και Τιμητική διάκριση στην κατηγορία Καλύτερη Ομάδα Εταιρικής Επικοινωνίας.

«H αναγνώριση της Vodafone Ελλάδας στο πλαίσιο των Corporate Affairs Excellence Awards αποτελεί σημαντική επιβράβευση της αξίας που δημιουργεί η εταιρία στην οικονομία και την κοινωνία. Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς καθώς τα φετινά βραβεία αναδεικνύουν το έργο και τη συμβολή ολόκληρης της ομάδας Corporate Affairs της Vodafone στην υλοποίηση του εταιρικού μας σκοπού - να αναπτύσσουμε δίκτυα για ένα καλύτερο μέλλον», δήλωσε η Νικόλ Ιωαννίδη Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone Ελλάδας.