Με κάθε αγορά καλοκαιρινών προϊόντων αξίας άνω των 50€, το Public σου  προσφέρει δωροεπιταγή 10€ για τις αγορές σου σε σχολικά είδη!

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν διαβάσουν, κάνουν τις καλοκαιρινές τους αγορές στο Public, τον απόλυτο προορισμό τεχνολογίας και ψυχαγωγίας!

Φέτος, όσοι επιθυμούν να απολαύσουν τις πιο fun διακοπές και να επωφεληθούν με εκπτώσεις σε προϊόντα για τη νέα σχολική χρονιά, δεν έχουν παρά να κάνουν τις καλοκαιρινές τους αγορές σε όλα τα φυσικά καταστήματα του δικτύου Public αλλά και στο public.gr.

Από σήμερα μέχρι και 01/08, με αγορές άνω των 50€ σε summer fun είδη (όλα τα απαραίτητα για την παραλία, ομπρέλα, φουσκωτά, τσάντες, βιβλία) από τα καταστήματα Public και το public.gr, όλοι κερδίζουν δωροεπιταγή 10€ για αγορά σχολικών προϊόντων! Έτσι εξασφαλίζουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές, ενώ τους δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν ό,τι θα χρειαστούν για μια υπέροχη σχολική χρονιά σε προνομιακή τιμή.

Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί από τις 3 Αυγούστου έως και τις 31 Οκτωβρίου σε οποιοδήποτε κατάστημα Public αλλά και στο public.gr και περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα προϊόντων, από χαρτικά, γραφική ύλη, εξοπλισμό γραφείου και βιβλία!

Ελάτε τώρα στο Public για τις πιο fun καλοκαιρινές αγορές και επωφεληθείτε με έκπτωση σε όλα τα σχολικά είδη που θα σας κρατήσουν συντροφιά το χειμώνα!