Δωρεάν συνδρομή στο Public.gr για έξι μήνες προσφέρει σε όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών η Public, στηρίζοντας έμπρακτα τους εμπόρους της πρωτεύουσας στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων τους.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, επιτρέποντας στα μέλη του να αξιοποιήσουν χωρίς κόστος τις δυνατότητες αλλά και τις σημαντικές ευκαιρίες που προσφέρει το Public.gr.

Κατ’ αυτό τον τρόπο, τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών αποκτούν τη δυνατότητα να πουλήσουν ηλεκτρονικά τα προϊόντα τους απευθυνόμενοι στα εκατομμύρια επισκέπτες του Public.gr από όλη την Ελλάδα, αυξάνοντας έτσι το πελατολόγιο αλλά και τον τζίρο τους.

Η συμμετοχή τους στο Public.gr τους επιτρέπει άμεσα να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια τεράστια δεξαμενή πελατών από όλη την Ελλάδα, να κάνουν γνωστά τα προϊόντα τους χωρίς κανένα γεωγραφικό περιορισμό και να αξιοποιήσουν την αλματώδη αύξηση του e-commerce στην Ελλάδα.

Παράλληλα, απολαμβάνουν την υποστήριξη που προσφέρει στα μέλη του το Public.gr, τόσο σε επίπεδο προβολής και διαφήμισης όσο και σε τεχνική υποστήριξη και συμβουλευτική για την βελτιστοποίηση των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συμμετέχουν σε αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Public.gr είναι το πρώτο Marketplace στην Ελλάδα στο οποίο συμμετέχουν πλέον περισσότερα από 2.000 καταστήματα σε από όλη την Ελλάδα. Πλέον, στα ψηφιακά του ράφια διατίθενται περισσότερες από 1.000.000 προσφορές προϊόντων. Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον αλλά και η συμμετοχή στο Public Marketplace έχει ενισχυθεί, με εκατοντάδες νέους συνεργάτες να προστίθενται σε μηνιαία βάση, ενώ παράλληλα έχει αυξηθεί και ο τζίρος των συνεργαζομένων επιχειρήσεων.