Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group, Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, βραβεύτηκε ως «Retail Manager 2017» στα «Retail Business Awards 2017».

Τα «Retail Business Awards 2017» για μια ακόμη χρονιά επιβράβευσαν τις υγιείς δυνάμεις του ελληνικού λιανεμπορίου και της βιομηχανίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κατηγορία «Retail Manager» αναδεικνύει κάθε χρόνο τον πιο αποτελεσματικό Manager του ελληνικού λιανεμπορίου, ο οποίος καταφέρνει να ξεχωρίσει με κριτήρια την επιτυχημένη στρατηγική και τις αποφάσεις που παίρνει προς όφελος της εταιρείας.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Κουτσολιούτσος ανέφερε: «Ευχαριστώ πολύ την Oργανωτική Eπιτροπή των Retail Business Awards για το βραβείο του Retail Manager 2017. H διάκριση αυτή αποτελεί μια ανταμοιβή της συλλογικής προσπάθειας όλου του δυναμικού του Ομίλου, καθώς σύμφωνα με τις αξίες μας, η επιτυχία προκύπτει μόνο μέσα από ένα ομαδικό πνεύμα συνεργασίας. Εμείς στον Όμιλο FF Group εργαζόμαστε με πάθος, όλοι μαζί και συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία, επεκτείνοντας την παρουσία μας σε νέες αγορές, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιό μας με νέα brands και επενδύοντας συνεχώς στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου».