Στις 12 καλύτερες Startup κατάφερε να βρεθεί η ελληνική FinTech Startup εταιρεία, SpotlightPOS, στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Creative Business Cup που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Δανίας.

Η SpotlightPOS βρέθηκε στην Κοπεγχάγη προκειμένου να διαγωνισθεί μεταξύ 50 Startup εταιρειών από ισάριθμες χώρες και κατάφερε να διακριθεί καθώς βρέθηκε μεταξύ των 12 καλύτερων Startup εταιρειών, κοντά στην τελική 3άδα των νικητών.

Η SpotlightPOS που δραστηριοποιείται στον χώρο της ασύρματης παραγγελιοληψίας και cloud διαχείρισης στον χώρο του HORECA και έχει θέσει ως στόχο να εδραιωθεί ως το μοναδικό, όχι μόνο στην Ελλάδα, LifeStyle Wallet, αποτελεί σήμερα μια από τις ανερχόμενες FinTech Startup εταιρίες της χώρας. Σημειώνεται πως η SpotlightPOS έχει παρουσιάσει σε πλήθος εκθέσεων και συνεδρίων,  με κορυφαία της παρουσία αυτή στην ΔΕΘ, την ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών Spotlight Ticketing και Handsfree Payments, καθώς και το νέο της LifeStyle Wallet Spotfolio.

Η co-Founder της SpotlightPOS, Μαργαρίτα Δόμπα, που εκπροσώπησε την FinTech Startup στην τελική φάση του Creative Business Cup ανέφερε σχετικά: "Στην Κοπεγχάγη είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις προτάσεις της SpotlightPOS σε ένα διεθνές κοινό καταφέρνοντας να κερδίσουμε πλήθος θετικών σχολίων από ανθρώπους με βαθιά γνώση της Διεθνούς Startup Σκηνής, όπως η Ingrid Vanderveldt, Founder του Empower a Billion Women by 2020".

"Τόσο λοιπόν η διάκριση αυτή, όσο και οι συνεργασίες, όπως αυτή με τη Visa, είναι μεγάλες νίκες στο χρόνο, που σου δίνουν δύναμη και αυτοπεποίθηση να προχωράς δυναμικά μπροστά", ανέφερε ακόμη η co-Founder της SpotlightPOS η οποία επιπλέον συμπλήρωσε: "στρατηγικός, στόχος της SpotlightPOS για το 2019, είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις αγορές της Ισπανίας και της Ιταλίας".

Σημειώνεται, τέλος, πως στο Creative Business Cup, στην Κοπεγχάγη η SpotlightPOS βρέθηκε μετά από σχετική πρόταση του Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC) που εκπροσωπεί την σχετική πρωτοβουλία στην Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια.