Η Samsung Electronics Hellas συνεργάστηκε με τη Lamda Development για την εφαρμογή λύσεων ψηφιακής σήμανσης στην επέκταση του Golden Hall.

Η Lamda Development επέλεξε για μία ακόμη φορά τις εγγυημένες λύσεις ψηφιακής σήμανσης της Samsung για μια σημαντική επένδυση στον μεγαλύτερο πολυχώρο εμπορικού κέντρου. Εντυπωσιακές, κάθετες οθόνες 75’’ της σειράς QMR εξαιρετικά υψηλής 4Κ ανάλυσης, με πλούσια, ζωηρά χρώματα βρίσκονται κατά μήκος του διαδρόμου που οδηγεί τους επισκέπτες στο νέο τμήμα του Golden Hall.

H εφαρμογή των Samsung επαγγελματικών οθονών στο Golden Hall πραγματοποιήθηκε μέσω του πιστοποιημένου συνεργάτη της Samsung Electronics Hellas, εταιρία Public-Media Markt, μέλος του Olympia Group. 

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτό το έργο της Lamda Development και την ευχαριστούμε για την έμπρακτη εμπιστοσύνη της. Επί δέκα συναπτά έτη, η Samsung διατηρεί την πρώτη θέση ως διεθνής ηγέτης στη βιομηχανία ψηφιακής σήμανσης. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για παροχή πρωτοποριακών λύσεων στους συνεργάτες μας, για τη δημιουργία συναρπαστικών εμπειριών θέασης», δήλωσε ο Γιώργος Τσαούσης, Διευθυντής του Τμήματος Consumer Electronics της Samsung Electronics Hellas σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι UHD 4K οθόνες της σειράς QMR της Samsung διαθέτουν τεχνολογία αναβάθμισης περιεχομένου σε UHD (UHD upscaling), η οποία εξασφαλίζει τέλεια ποιότητα εικόνας, ανεξαρτήτως από την αρχική ανάλυση του διαθέσιμου περιεχομένου. Με τη λειτουργία Dynamic Crystal Color, που χρησιμοποιεί επεξεργαστή 10bit, για ιδανική απόδοση μέχρι και 1 δις αποχρώσεων και με τη λειτουργία HDR+ που αναβαθμίζει το περιεχόμενο standard ανάλυσης, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πιο ρεαλιστικές εικόνες από ποτέ, από οποιαδήποτε γωνία θέασης ανεξαρτήτως φωτισμού.