Η Data Communication επιλέχθηκε από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία «Digital Opportunity Award» στον παγκόσμιο διαγωνισμό εταιρειών Πληροφορικής «2018 WITSA Global ICT Excellence Awards», που διοργανώνει ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Πληροφορικής και Υπηρεσιών Τεχνολογίας (WITSA) στις 19 Φεβρουαρίου 2018 στην Hyderabad, στην Ινδία.

O διαγωνισμός «WITSA Global ICT Excellence Awards» στοχεύει να αναδείξει τις επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν επιδείξει εξαιρετικά επιτεύγματα στη χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι βραβευθέντες ξεχωρίζουν για τα επιτεύγματά τους σε ό,τι αφορά στις εφαρμογές ΤΠΕ για τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τη δημιουργία ψηφιακών ευκαιριών και την αειφόρο ανάπτυξη.

Η Data Communication επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία «Digital Opportunity Award» με μία παγκόσμια καινοτομία για τα λογιστικά γραφεία, την cloud εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης, DC Scan4you, που δίνει τέλος στην πληκτρολόγηση των παραστατικών και αυτοματοποιεί τις λογιστικές εγγραφές αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.

Να σημειώσουμε ότι το DC Scan4you έχει ήδη αναγνωριστεί και διακριθεί στο θεσμό IMPACT Bite Awards 2017.