Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019

Το πρόγραμμα της Alpha Bank "Νόμος – Νομίζω – Νόμισμα" που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να έρθουν σε επαφή με την ιστορία του αρχαίου ελληνικού νομίσματος, την εικονογραφία, την κυκλοφορία και τη χρήση του ως μέσου συναλλαγής, διακρίθηκε στα βραβεία Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019.

Tags:

Μια σειρά από νέες ανταγωνιστικές υπηρεσίες, οι οποίες καλύπτουν σύγχρονες ανάγκες των πελατών, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία, ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Τράπεζα, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε.

Την πλατφόρμα Fusion Risk της Finastra επέλεξε η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και των εποπτικών της υποχρεώσεων που επιβάλουν αποτελεσματική διαχείριση των κινδύνων και αυτοματοποίηση των εργασιών.

Σε σχέση με τις πρόσφατες καταγγελίες συμβάσεων εργασίας 24 εργαζομένων, η Τράπεζα Πειραιώς διευκρινίζει ότι, η σχετική απόφαση ελήφθη με βασικό γνώμονα την προστασία των συμφερόντων της Τράπεζας και των εργαζομένων της, οι οποίοι έχουν αποδεχθεί στα χρόνια της κρίσης μειώσεις μισθών και μεταβολές εργασιακών συνθηκών, για να εργάζονται σήμερα σε ένα αξιοκρατικό περιβάλλον, με υπευθυνότητα και διαφάνεια.

Πέραν του σχεδίου "Ηρακλής", η Τράπεζα της Ελλάδος εργάζεται και για άλλες συστημικές λύσεις, που θα εξετάζουν και το ζήτημα της αναβαλλόμενης φορολογίας των τραπεζών, το οποίο βοήθησε μεν στην εποχή της κρίσης, αλλά σήμερα εμποδίζει την προσέλκυση ιδιωτών επενδυτών, ανέφερε ο Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου.

«Η Eurobank έχει δέσμευση, επιχειρηματική προτεραιότητα και απόλυτη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει ως Τράπεζα της Ανάπτυξης», υπογραμμίζει ο CEO της τράπεζας Φωκίων Καραβίας, σε επιστολή προς τους εργαζόμενους της τράπεζας, στην οποία περιγράφει όλα τα έργα, μεγάλα και μικρά, στη χρηματοδότηση των οποίων συμμετέχει η Eurobank.

Την καθοριστική συμβολή του σχεδίου «Ηρακλής», στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι ελληνικές τράπεζες για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, τόνισε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζαββός, μιλώντας στο συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου.

Τους 339 αριστούχους αποφοίτους Λυκείων των Νομών Αττικής, Εύβοιας, Βοιωτίας και Φωκίδας  βράβευσε η Eurobank στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που αποτελεί το μακροβιότερο πρόγραμμα  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ