Για ένατη συνεχόμενη φορά, υλοποιείται στην «Εξέλιξη», μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-Commerce Project Manager, το μοναδικό ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα για τον αναπτυσσόμενο κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ξεκινά στις 22 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • 55 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα, από τους πλέον έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, με συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες υπολογιστών
  • 25 ώρες Digital Marketing e-Learning, με 8 από τους εγκυρότερους διεθνώς  εισηγητές
  • Strategy case studies. Εργαλεία και τεχνικές του e-Business στην πράξη, μέσα από τη μελέτη και επίλυση πραγματικών προβλημάτων στη διαμόρφωση e-Commerce στρατηγικής για e-shops ή brands  που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Και απευθύνεται  σε:

  • e-Commerce, Retail, Sales, Marketing, Store, Product & Brand Managers, B2B Specialists
  • μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο και σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα.
  • στελέχη εμπορικών τμημάτων εταιριών που θέλουν να εκπαιδευτούν στο e-Commerce αλλά και σε όποιον ασχολείται με τη διαχείριση και βελτιστοποίηση ηλεκτρονικών καταστημάτων.

ExelixieAcademyNewsletterHeader600x250Sep2018 Ec1

Οι ενότητες  του e-Commerce Project Manager περιλαμβάνουν:

e-Commerce Fundamentals

e-Commerce Operations & Logistics

Price Comparison Engine Tactics

e-Commerce Audit

Project Management

Technical Issues of building an e-shop

Buying for e-Commerce

SEO

Growth Hacking for e-Commerce

e-Legal

PayPerClick

Online Competition Analysis 

e-Commerce Strategy

Web Analytics

Business Plan for an eBusiness

e-Payments

Cross Border e-Commerce

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη και την eSkills Center by Convert Group στο πλαίσιο της e- Academy. H Ακαδημία περιλαμβάνει και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Digital Marketing Practitioner που ξεκινάει στις 5 Νοεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα στο site της Εξέλιξης, www.excelixi.org  και στα τηλέφωνα 210-3739126 & 210-6291409.