(Ενημέρωση 08:45) Σύννομη με τους κανόνες που ισχύουν στην Attica Bank ήταν η χορήγηση των δύο δανείων προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Π. Πολάκη, όπως διαπιστώθηκε σε σύσκεψη που έγινε το απόγευμα στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Πηγές της Attica Bank, ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι στην ΤτΕ κλήθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Θεόδωρος Πανταλάκης και Ιωάννης Τσακιράκης και δόθηκαν εξηγήσεις για την υπόθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Όπως επισήμαναν οι ίδιες πηγές, διαπιστώθηκε ότι η χρηματοδότηση ήταν νόμιμη, έγινε σύμφωνα με τους κανόνες της Attica Bank και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Επικοινωνία Π. Πολάκη με Γ. Στουρνάρα

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα επιβεβαίωσε το διάλογο που είχε με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρα, σχετικά με τον έλεγχο για το δάνειο που είχε λάβει από την Attica Bank, όπως αυτός δημοσιεύθηκε στο Documento.

Σύμφωνα με το διάλογο ο κ. Πολάκης αφού ευχαρίστησε τον κ. Στουρνάρα για τον έλεγχο στο δάνειό του από την Attica Bank, ζήτησε μόλις ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη έρευνα να ασχοληθεί η ΤτΕ και με μια σειρά άλλων δανείων.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Πολάκη

«-Και τώρα παλικάρια των βόθρων της "ενημέρωσης" που βγάλατε της ψυχής σας τη Χολή δυο μέρες;;;;; Πιείτε την πορτοκαλάδα σας......

-Και τώρα κύριε Αρχιτραπεζιτα;;

Θα περιμένω 3 μέρες να ελέγξετε ΚΑΙ τα δάνεια που σας είπα στο τηλέφωνο....Μέτα ,αν δεν ,....θα ρθω από κει να κουβεντιάσουμε από κοντά...

Η δολοφονία χαρακτήρα ,η αλήτικη επίθεση εναντίον σε μένα και στην οικογένεια μου που εκτυλίχθηκε αυτές τις μέρες από ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ,δεν θα περάσει έτσι απλά κύριε Στουρναρα !!! ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ!!!!(κατ'αρχην)»