Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

Την απευθείας σύνδεση Αθήνας-Νέας Υόρκης (αεροδρόμιο John F. Kennedy) ανακοίνωσε σήμερα η Norwegian, μία εταιρεία χαμηλού κόστους μεγάλων αποστάσεων.  Εξαιρετική αναπτυξιακή κίνηση που επιτρέπει σε ακόμα περισσότερους επισκέπτες από την Αμερική να ζήσουν τη μαγεία που προσφέρει η χώρα μας αναφέρει η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Η Nova επιστρέφει δυναμικά στο χώρο της ελληνικής μυθοπλασίας, όντας συμπαραγωγός στη νέα, πρωτότυπη, χιουμοριστική, μίνι σειρά, «Μαμάδες στο παγκάκι». Το σενάριο υπογράφει η Μανίνα Ζουμπουλάκη, την σκηνοθεσία ο Βασίλης Τσελεμέγκος και θα προβάλλεται αποκλειστικά στο Novalifε.

Tags:

Απευθείας σύνδεση της Αθήνας με τα περιφερειακά αεροδρόμια της Γαλλίας συνεχίζει να παρέχει και φέτος η Air France, από 20 Ιουλίου έως το τέλος Αυγούστου 2019, δίνοντας έτσι στους επιβάτες τη δυνατότητα να ταξιδέψουν από την Αθήνα προς Νίκαια, Τουλούζη και Μασσαλία. Παράλληλα εγκαινιάζεται νέα γραμμή από το Ηράκλειο προς και από τη Μασσαλία.

Tags:

Αύξηση 12,3% των επιβατών σημειώθηκε στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Fraport Greece τον Ιανουάριο, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, ενώ ακόμα μεγαλύτερο ήταν το άλμα αναφορικά με τους διεθνείς επιβάτες.

Ξεκινά αύριο Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, η υποβολή αιτήσεων των εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για συμμετοχή τους στο «πρόγραμμα επιχορήγησης εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για τη διατήρηση θέσεων εργασίας κατά τη χειμερινή περίοδο 2018-2019».

«Η Ευνοούμενη κυριάρχησε στα βραβεία, κερδίζοντας εφτά, μεταξύ των οποίων και της Καλύτερης Βρετανικής ταινίας», έγραψε το BBC στον ιστότοπό του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελετής απονομής των Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA).

Με αύξηση του τζίρου κατά 26,5% και των διακινηθέντων αντικειμένων κατά 30%, τη διετία 2017-2018, η ΕΛΤΑ Courier δικαίως κατέχει σήμερα την τρίτη θέση στην εγχώρια αγορά ταχυμεταφορών. Στόχος της διοίκησης είναι ο όμιλος των ΕΛΤΑ να κυριαρχήσει απόλυτα ως leader της αγοράς των ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ