Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Ανοδικά κινήθηκε το γ' τρίμηνο εφέτος ο τζίρος στη συντριπτική πλειονότητα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των υπηρεσιών, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.

Μετά τη διάκριση στις χρυσές σφαίρες, οι ταινίες και οι σειρές που προβάλλονται στην πλατφόρμα της Nova ξεχώρισαν και στα βραβεία του αμερικανικού σωματείου των Ηθοποιών, «25th Screen Actors Guild Awards 2019». Οι ταινίες «A Star is Born» & «The Favourite» συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες.

Tags:

Αύξηση 10,1% παρουσίασε η επιβατική κίνηση των ελληνικών αεροδρομίων το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου του 2018, σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Αλματώδη αύξηση πωλήσεων (+97%)  σημείωσε την χρονιά που πέρασε η Eurosender, η online πλατφόρμα door-to-door αποστολών σε χώρες της ΕΕ που προσφέρει η εταιρεία. Ανάπτυξη μεγαλύτερη του 150% αναμένεται το 2019. Τι στέλνουν οι Έλληνες στο εξωτερικό.

Tags:

(upd 22:40) Ευθύνες στον ΟΣΕ, «που είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση και ασφάλεια των σταθμών» επιρρίπτει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, με αφορμή τα συνεχή παράπονα των επιβατών της για την κακή κατάσταση των σταθμών του Προαστιακού σιδηροδρόμου, αλλά και του κύριου σιδηροδρομικού δικτύου. Τι απαντά ο ΟΣΕ.

Η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και τις ανάγκες των πολιτών και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην υποστήριξη μίας αμφίδρομης σχέσης μαζί τους, απευθύνεται, μέσω ερωτηματολογίου, στον ασφαλιστικό κοινό του φορέα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Tags:

Το NovachristmasHD (θέση 200 στον ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος Nova), το κανάλι των Χριστουγέννων, από 15/12/18 έως 5/1/19, κάθε βράδυ από τις 20.30, προσφέρει 2 μαγικές ταινίες για όλη την οικογένεια!

Tags:

Τα μαθήματα του προγράμματος STEMpowering Youth ξεκίνησαν για 3η χρονιά με ανανεωμένη ύλη, που φέρνει τους μαθητές σε επαφή με σύγχρονες τεχνολογίες, δημιουργώντας μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.

Tags:

Καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων σημειώνονται στον προαστιακό, λόγω μηχανικής βλάβης που προκλήθηκε περίπου στις 9 το πρωί σε τρένο στη γραμμή Πειραιάς- Αεροδρόμιο, που ακινητοποιήθηκε στο σταθμό του Κορωπίου.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ