Η DHL Express, ο ηγέτης των Διεθνών Ταχυμεταφορών, διοργάνωσε μία λαμπερή βραδιά γιορτής με αφορμή τα 40 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, αφιερωμένη στους πελάτες και συνεργάτες της, την Πέμπτη 5 Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν καλεσμένοι, εκπρόσωποι εταιρειών, φορέων, οργανισμών και Πρεσβειών ενώ εκ μέρους της Κυβέρνησης, τη γιορτή τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Σταθάκης.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, κ. Ελευθέριος Σαμαράς: «Η χθεσινή βραδιά ήταν μία γιορτή όχι μόνο για την DHL Express αλλά για τους ανθρώπους που τη στηρίζουν επί 4 δεκαετίες: τους πελάτες της. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύχρονη εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και τους διαβεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους με την ίδια υπευθυνότητα, με αμείωτο ζήλο και αγάπη για τη δουλειά μας, μα κυρίως με σεβασμό απέναντι στη δική τους δουλειά.»

Η DHL Express είναι η εταιρεία που γνώρισε την υπηρεσία κούριερ στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 1978. Μέσα σε 5 χρόνια επεκτάθηκε σε κάθε άκρη της χώρας και από τότε έχει διατηρηθεί στην κορυφή των διεθνών ταχυμεταφορών με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 57% και όχι τυχαία. Πρωτοπόροι, καινοτόμοι, πιστοί στην ποιότητα. Οι επενδύσεις δε σταμάτησαν ποτέ, με το πιο πρόσφατο επενδυτικό πλάνο, το μεγαλύτερο στην ιστορία της αλλά και τον κλάδο των Διεθνών Ταχυμεταφορών στη χώρα, να ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας βρίσκει την αφετηρία της σε ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που μοιράζεται μία κοινή κουλούρα άριστης εξυπηρέτησης του πελάτη.

Βεβαίως, η DHL Express αποδέχεται την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία αλλά και το περιβάλλον. Στηρίζει κοινωφελείς οργανισμούς με εθελοντικές δράσεις ενώ στη στρατηγική του ομίλου της Deutche Post DHL παγκοσμίως και κάτω από τον τίτλο GoGreen, εντάσσονται ενέργειες που στόχο έχουν τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος.

Το 2018 η DHL Express Ελλάδας βρέθηκε στη κορυφή των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, κατακτώντας την πρώτη θέση στο θεσμό Best Workplaces.