Η ταινία τρόμου «Παγιδευμένη Ψυχή: Το τελευταίο κλειδί» (Insidious: The last key), που αποτελεί την τέταρτη κατά σειρά ταινία του δημοφιλούς franchise «Insidious», κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά στη ζώνη BloodyFridays στο Novacinema3HD, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στις 23:00!

Αυτή τη φορά η υπόθεση της ταινίας επικεντρώνεται στην ηρωίδα της σειράς, την Δρ Ελίζ Ρενιέρ, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με τους πιο τρομακτικούς αλλά και προσωπικούς της δαίμονες, όταν καλείται στο σπίτι που ως παιδί έζησε τις πιο μαρτυρικές στιγμές της, για να αναμετρηθεί με το υπέρτατο κακό. Με αυτό τον τρόπο η ταινία προσπαθεί να δώσει ένα backround story και να κλείσει ένα κύκλο που άρχισε εδώ και έξι χρόνια με ένα εκπληκτικό φινάλε.

Η σκηνοθεσία είναι του Άνταμ Ρόμπιτελ, ενώ την πρωταγωνίστρια Λιν Σέι, η οποία έλαβε πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία της, πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών: Λι Γουανέλ, Άνγκους Σάμσον και Κέιτλιν Τζεράρντ.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.