Η ταινία φαντασίας, «Η μορφή του νερού», του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, που ήταν το μεγάλο φαβορί των φετινών Όσκαρ με 13 υποψηφιότητες -αποσπώντας τελικά 4 βραβεία ανάμεσα τους και αυτά της Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας- κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Α΄ τηλεοπτική προβολή από το Novacinema1HD, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στις 22:00!

Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ σε 13 Κατηγορίες (Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας για τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, ‘Α Γυναικείου Ρόλου για τη Σάλι Χόκινς, Πρωτότυπου Σεναρίου, Β’ Γυναικείου Ρόλου για την Οκτάβια Σπένσερ, Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Ρίτσαρντ Τζένκινς, Μοντάζ, Φωτογραφίας, Μουσικής, Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, Κουστουμιών, Ήχου, Ηχητικού Μοντάζ), ενώ τελικά απέσπασε 4 βραβεία στις κατηγορίες Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Μουσικής και Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης. Παράλληλα, η ταινία ήταν υποψήφια για 7 Χρυσές Σφαίρες από τις οποίες απέσπασε τις 2 στις κατηγορίες Καλύτερης Ταινίας και Μουσικής και για 12 βραβεία BAFTA από τα οποία απέσπασε τα τρία στις κατηγορίες Σκηνοθεσίας, Μουσικής και Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης.

Σε ένα απόρρητο κυβερνητικό εργαστήριο της δεκαετίας του ‘60, μια μοναχική καθαρίστρια αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με ένα αμφίβιο πλάσμα που βρίσκεται σε αιχμαλωσία. Νιώθοντας έναν ισχυρό δεσμό μαζί του, κάνει τα πάντα για να το σώσει.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.