Η ταινία επιστημονικής φαντασίας, «Ο Λαβύρινθος: Η τελική δοκιμασία», που αποτελεί το φινάλε της τριλογίας «Ο Λαβύρινθος» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή από το Novacinema1HD, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στις 22:00!

O Τόμας πρέπει να οδηγήσει την ομάδα των Γκλέιντερς που έχουν αποδράσει, στην τελευταία τους και πιο επικίνδυνη αποστολή μέχρι τώρα. Για να σώσουν τους φίλους τους, θα πρέπει να καταφέρουν να μπουν στη θρυλική Τελευταία Πόλη, έναν λαβύρινθο ελεγχόμενο από τη WKCD, που ίσως αποδειχτεί ο πιο θανάσιμος λαβύρινθος από όλους. Όποιος καταφέρει να βγει ζωντανός, θα πάρει απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχαν οι Γκλέιντερς από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στον λαβύρινθο. 

Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους: Ντίλαν Ο'Μπράιεν, Πατρίσια Κλάρκσον, Τζιανκάρλο Εσπόζιτο και Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γουές Μπολ

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.