Με τρία νέα ξενοδοχεία, που θα είναι έτοιμα την άνοιξη του 2018, συνεχίζει την αλματώδη ανάπτυξή του ο όμιλος, Zeus International, σε συνεργασία πάντα με τη Wyndham Hotel.

Αυτό αποκάλυψε, σε ειδική εκδήλωση, ο Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της Zeus International, υπογραμμίζοντας ότι «σήμερα, ένα χρόνο μετά τη λειτουργία του Wyndham Grand Athens στο κέντρο της Αθήνας, η Zeus International μετρά ήδη 6 ξενοδοχειακές αναπτύξεις εντός του 2017, ενώ έχει δρομολογηθεί η επέκταση με 3 νέα έργα έως την άνοιξη 2018. Σε συνέχεια του Wyndham Loutraki Poseidon Resort και του Ramada Loutraki Poseidon Resort, που ξεκίνησαν την λειτουργία τους τον Μάιο 2017, τη σκυτάλη θα πάρουν το πρώτο τρίμηνο του 2018, τα Dolce Attica Riviera, Ramada Attica Riviera και Wyndham Grand Residences».

Η συνεργασία μεταξύ της Wyndham Hotel Group και της Zeus International, με αφετηρία το Wyndham Grand Athens, αποτέλεσε την πρώτη παρουσία της διεθνούς αλυσίδας στην Ελλάδα. Το ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας ήταν η ισχυρή βάση πάνω στην οποία αποφασίστηκε και η από κοινού επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Zeus International και της Wyndham Hotel Group, αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη & διαχείριση 20 ξενοδοχειακών μονάδων στα επόμενα 10 χρόνια, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε από τον κ. Σιγανό.

Dolce Attica Riviera

Το Dolce Attica Riviera θα είναι το πρώτο franchise με το brand Dolce παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα θέρετρο με 346 δωμάτια, που βρίσκεται στην περιοχή Βραυρώνα. Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, το ξενοδοχείο, όπως τονίζεται, προσφέρει διαμονή μέσα από μία ευρεία γκάμα επιλογών, ανάμεσα σε δωμάτια, bungalows και σουίτες. Τέλος, αίθουσες με μέγιστη χωρητικότητα 1.700 ατόμων, εξασφαλίζουν υψηλή διαθεσιμότητα για τα συνέδρια, τις γαμήλιες δεξιώσεις και όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ramada Attica Riviera - Wyndham Grand Residences

Αντίστοιχα, το Ramada Attica Riviera, θα είναι ένα ξενοδοχείο με 129 δωμάτια, που βρίσκεται στην περιοχή Μάτι, με στόχο να απευθυνθεί, μεταξύ άλλων, σε κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις. Παραμένοντας στα νέα ξενοδοχειακά προϊόντα της Zeus International, προγραμματίζεται και η λειτουργία του Wyndham Grand Residences & Suites στο κέντρο της Αθήνας, στο Μεταξουργείο, με 94 πολυτελείς σουίτες, με θέα την Ακρόπολη.

Κ29

Στην ίδια λογική, στο τέλος Δεκεμβρίου 2017, θα ανοίξει τις πόρτες του το Κ29, ένα ξενοδοχείο προϊόν, που θα εστιάσει στο νεανικό κοινό. Το Κ29 θα προσφέρει υψηλή διαμονή στην καρδιά της Αθήνας, σε αστικό στιλ που εμπνέει τους επισκέπτες να χαλαρώσουν. Συνδυάζοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις, άφθονο φυσικό φως και minimal διακόσμηση, τα δωμάτια και οι σουίτες καλύπτουν την ίδια την ουσία των σύγχρονων καταλυμάτων.