Η αντίστροφη μέτρηση για τον 2ο κύκλο της πολυβραβευμένης σειράς «Big little lies» έχει αρχίσει στη Nova! Μετά το συγκλονιστικό φινάλε της πρώτης σεζόν, οι θαυμαστές της σειράς είναι έτοιμοι για μία ακόμη έκπληξη, αφού η Μέριλ Στριπ προστίθεται στο ήδη εξαιρετικό καστ της σειράς.

Ο 2ος κύκλος της συγκλονιστικής σειράς της HBO, «Big little lies», η οποία έχει κερδίσει μέχρι σήμερα 8 βραβεία Emmy, 3 Χρυσές Σφαίρες και 2 SAG Awards, που στην πλειοψηφία τους αφορούν τις εξαιρετικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών, αλλά και την κατηγορία Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς, κάνει πρεμιέρα, ταυτόχρονα με την Αμερική, την Κυριακή 9 Ιουνίου και κάθε Κυριακή, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, και σε Prime Time προβολή τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:00, στο Novacinema4HD!

Οι Νικόλ Κίντμαν, Ριζ Γουίδερσπουν, Λόρα Ντερν, Ζόι Κράβιτς και Σεϊλίν Γούντλεϊ επιστρέφουν στους ρόλους τους, ενώ η Μέριλ Στριπ προστίθεται στο καστ ως η πεθερά της Νικόλ Κίντμαν (μητέρα του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ), η οποία θα καταφθάσει στο Μόντερεϊ για να βοηθήσει τη νύφη με τα εγγόνια, αλλά ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει και τον θάνατο του γιου της.

Photo 4

Η τρις Οσκαρούχος Μέριλ Στριπ ετοιμάζεται να "σαρώσει" για μια ακόμη φορά τα βραβεία με την ερμηνεία της 

Το «Big Little Lies» βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Λιάν Μοριάρτι, ενώ τη σκηνοθεσία του 2ου κύκλου υπογράφει η πολυβραβευμένη (με Όσκαρ, BAFTA, αλλά και από το Φεστιβάλ Καννών), Αντρέα Άρνολντ.  

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Δείτε εδώ το τρέιλερ της 2ης σεζόν: