Αλλαγές στις χρεώσεις των Data και ελκυστικότερα πακέτα προσφορών ανακοίνωσαν και οι άλλες δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, η COSMOTE και η WIND, μετά τη συνάντηση εκπροσώπων τους σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

H COSMOTE διπλασιάζει ξανά τα GB στα πακέτα δεδομένων κινητής,με ίδιες χρεώσεις

Διπλάσια GB στα πακέτα δεδομένων κινητής, προσφέρει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου -οικιακούς και εταιρικούς- κρατώντας ίδιες τις χρεώσεις των πακέτων της. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη μείωση του κόστους για mobile data που πραγματοποιεί η COSMOTE από τον Ιούλιο του 2019. Συνολικά, σε διάστημα έξι μηνών, έχει πενταπλασιαστεί ο διαθέσιμος όγκος στα πακέτα mobile Internet για τους πελάτες της, με αποτέλεσμα η τιμή ανά GB να έχει μειωθεί κατά 80%. Πλέον, η τιμή ανά GB κυμαίνεται από 0,5 έως 0,99 ευρώ
Νέες προσφορές και περισσότερα Data για όλα τα συμβόλαια κινητής Vodafone

Απεριόριστα data με ακόμα χαμηλότερη τιμή δίνει η WIND

Οι συνδρομητές της WIND μπορούν να απολαμβάνουν πραγματικά απεριόριστα DATA χωρίς να ανησυχούν για την κατανάλωση των δεδομένων απλά ενεργοποιώντας την υπηρεσία unlimited GΒ.

Η εμπειρία των απεριόριστων δεδομένων παρέχεται στα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα W με μειωμένο μηνιαίο πάγιο στα 15€ από 20€ για συνδρομητές συμβολαίου οικιακούς και εταιρικούς.

H WIND συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς έτσι ώστε όλοι οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν τις δυνατότητες του κινητού της δικτύου χωρίς περιορισμούς.