Το γεγονός πως παρά τους ενδελεχείς ελέγχους του Υπουργείου Οικονομικών η Beat δεν βρέθηκε να έχει κάνει καμία ατασθαλία, υπερτόνισε ο Διεθύνων Σύμβουλος της γνωστής επιχείρησης ταξί, Νίκος Δρανδάκης, κάνοντας, παράλληλα, επίθεση στον πρόεδρο του Συνδέσμου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, Θύμιο Λυμπερόπουλο.

Εδώ και καιρό στην «πιάτσα» των ταξί επικρατεί διαμάχη, με τα συνδικαλιστικά όργανα των παραδοσιακών ταξί να κάνουν επιθέσεις στις εταιρείες που βασίζουν την λειτουργία τους στο διαδίκτυο και της ηλεκτρονικές συσκευές, όπως η Beat. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Βeat (πρώην Taxibeat,) Νίκος Δρανδάκης, μίλησε σήμερα στο ΣΚΑΪ θέλοντας να υπερασπιστεί την επιχείρηση απέναντι σε όσα αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, κ. Λυμπερόπουλος.

Ο κ. Δρανδάκης ανέφερε πως η Beat αποτελεί υπόδειγμα νομιμότητας, γνωστοποιώντας πως ο φορολογικός έλεγχος που έκανε στην εταιρεία κλιμάκιο του Υπ. Οικονομικών δεν ανακάλυψε το οτιδήποτε μεμπτό, ενώ ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και με τον ασφαλιστικό έλεγχο.

Επίσης, δήλωσε πως η ΒΕΑΤ ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή προσωπικά εναντίον του προέδρου του ΣΑΤΑ Θύμιου Λυμπερόπουλου, ο οποίος πρόσφατα είχε καταγγείλει την εταιρία για φοροδιαφυγή και παρά τις εξώδικες προσκλήσεις δεν ανακάλεσε ποτέ τις δηλώσεις του.