Ο θησαυρός της ελληνικής γης στην οθόνη σας. Ένα εργαλείο αναζήτησης πληροφοριών για 270 προστατευόμενα ελληνικά προϊόντα και ένας μηχανισμός εξειδικευμένης προβολής και διαφήμισης των 2.000 και πλέον επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο δίκτυο παραγωγής και διάθεσής τους.

Το deligate.gr έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά. Είναι η μοναδική  ηλεκτρονική πύλη για όλα τα ελληνικά προϊόντα ΠΟΠ (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) και ΠΓΕ (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) με πολλές χρήσιμες πληροφορίες γι' αυτά, προβάλλοντας τους Έλληνες παραγωγούς και τα καταστήματα που διαθέτουν τέτοια προϊόντα.

Πρόκειται για μια καινοτόμο δραστηριότητα, που λύνει το σοβαρό πρόβλημα των παραγωγών σχετικά με την ανάδειξη της πραγματικής αξίας των ελληνικών ΠΟΠ προϊόντων, μια ηλεκτρονική πύλη που καλύπτει το κενό πληροφόρησης των καταναλωτών αναφορικά με την αξία των ΠΟΠ προϊόντων.

Το ιδιαίτερο στοιχείο του deligate.gr είναι ο πλούτος των πληροφοριών που προσφέρει. Δεν είναι ακόμη άλλος ένας κατάλογος: είναι η πύλη που σας εισάγει στον κόσμο των προστατευόμενων αυθεντικών γεύσεων και αρωμάτων της ελληνικής γης. Ένας πλήρης οδηγός, με περιγραφές και εικόνες για όλα τα προϊόντα, που φέρνει κοντά μας τοπικές ιστορίες και παραδόσεις.

Διευκολύνει τους καταναλωτές να ανακαλύψουν τις ιδιαιτερότητες των προϊόντων και να εντοπίσουν τις περιοχές παραγωγής, ενισχύοντας έτσι την αίσθηση της αυθεντικότητας τους.

Είναι ένα εργαλείο αναζήτησης πληροφοριών για 270 προστατευόμενα ελληνικά προϊόντα και ένας μηχανισμός εξειδικευμένης προβολής και διαφήμισης των 2.000 και πλέον επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο δίκτυο παραγωγής και διάθεσής τους.

Το deligate.gr δίνει για πρώτη φορά την ευκαιρία στις επιχειρήσεις που παράγουν, διακινούν και εκθέτουν τα αληθινά ελληνικά προϊόντα να προβληθούν με καινοτόμες υπηρεσίες στο ευρύ κοινό.

Το deligate.gr σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τη Simbiosis.gr (Σύμβουλοι υποστήριξης επιχειρησιακών αποφάσεων στον αγροδιατροφικό τομέα), η οποία λειτουργεί από το 2009.