Δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης σε όλες τις υπηρεσίες αθλητικού περιεχομένου και σε εκείνες με Internet έως 100Mbps.

Η Nova, κορυφαίος πάροχος οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, υποδέχεται τη νέα σεζόν με δυνατές προσφορές που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες κάθε σπιτιού για επικοινωνία και διασκέδαση, κάνοντας δώρο τα τέλη ενεργοποίησης σε όλες τις υπηρεσίες αθλητικού περιεχομένου, αλλά και σε όλες τις υπηρεσίες με Internet έως 100 Mbps.

Για κάθε νέο ξεκίνημα, η Nova προσφέρει αυτό που πραγματικά χρειάζονται οι σύγχρονοι καταναλωτές για να καλύψουν τις ανάγκες τους για εκπαίδευση και εργασία με υψηλές ταχύτητες Internet, αλλά και  για ποιοτική διασκέδαση στο σπίτι! Επιπλέον, με την αυξημένη αναζήτηση νέας κατοικίας και  με την έναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας, η Nova αναγνωρίζει τις ανάγκες της εποχής και δίνει την ευκαιρία σε όσους γίνουν συνδρομητές της να εκμεταλλευτούν 100% έκπτωση σε όλα τα τέλη ενεργοποίησης στις υπηρεσίες που παρέχουν Internet έως 100 Mbps και στις υπηρεσίες με το συναρπαστικό premium αθλητικό της περιεχόμενο, είτε πρόκειται για νέα γραμμή είτε για υφιστάμενη.

Παράλληλα, η Nova προσφέρει 50% έκπτωση στα τέλη ενεργοποίησης νέας γραμμής  και σε άλλες υπηρεσίες επικοινωνίας και κορυφαίου κινηματογραφικού και οικογενειακού περιεχομένου, ώστε να επιλέξει ο κάθε καταναλωτής ανάλογα με τις ανάγκες του.

Για να δείτε τις προσφορές επισκεφτείτε το παρακάτω link: https://www.nova.gr/el/back2school

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο πλησιέστερο Κατάστημα Nova της περιοχής σας ή καλέστε το κέντρο εξυπηρέτησης συνδρομητών Nova στο 13831 (χρέωση 0,2500€/κλήση από δίκτυο Forthnet).